To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - ban? 0_o

Anonymous - Sob 14 Paź, 2006 21:33

ojejq ale mi powiedziales :( chyba zaczne sie moczyc w nocy... [; a ja wchodze tam dlatego ze lubie @BABCIE ktory to chcial mnie dodac na BL ;] tak ogolnie na skale polska ***cenzura*** NA MAXA [; serwer imo lou [; hf m8

edit. Za prawe sie nie kaze ? to za co dostalem juz 2 bany na bydzi ?
edit2. Rejduq stram na twego nicka tak samo jak Ci nasram na realu [; skapiszonuje ci ryj. siema hf panika m8

KankerNooB - Sob 14 Paź, 2006 21:42

[quote="nowik"]

Kanker, qBert nie dostanie warn-a, napisal tam co mysli i napisal z punkty adminow i graczy nie bedacych w waszym 'kregu' prawde ktora dostrzegamy, a za prawde chyba się nie karze, pozatym nie zlamal on punktu regulaminu zadnego bo nikogo nie oczernil, jezeli o to chodzilo. :)

ehh ja tez giedys napisalem prawde i to co mysle - dostalem W
prosze niech kazdy wypiowie sie za siebie nie musi tego qubert robic za wszystkich
wydaje mi sie ze przesadzil nie kazdy jest zly i robi trzode

teczufka - Sob 14 Paź, 2006 21:56

@ZBANOWANY_pan: i tak do 3 razy sztuka, zegnamy sie, do nastenego konta STEAM i na forum
@KankerNoob: ty dostales za obrazanie, a nie opinie w wyzszym tonie.
@Czarna*: juz to napisano parokrotnie, nie podoba sie, mozna zmienic serwer
@IrYs: bez wsiadania na rodzine ok? "nie znizaj sie do poziomu przeciwnika, bo pokona cie doswiaczeniem"

RadukE - Sob 14 Paź, 2006 22:16

Niemczanska 16
Wroclaw

zapraszam... zobaczymy jaki jestes kozak cwaniaku ... jak bedziesz we wro na waszym elo fajnym spotkaniu mam nadzieje ze sie o tym dowiem chetnie Cie poznam

ciasteczkowy - Sob 14 Paź, 2006 22:32

Tęczówka wyrok wydał z Mitagerem się żegnamy więc zamykam no chyba że Vortex ma coś do dodania bo to jego temat , jesli tak to napisz do mnie to otworzę ci temat. :hahaha: :hahaha: :hahaha: