CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o przywrócenie "nominations"
Louiz Vampire - Wto 30 Sty, 2007 21:07 ew wyjsciem jest random mapcykl lub proste votowanie przez adma jakiejkolwiek mapki z czego nom" wydaje sie najleprzym wyjsciem @domeztoz - ¦ro 31 Sty, 2007 15:16 ja sie dziwie ze jeszcze nikt z "gory" nie zamkna topica... bo przewaga na TAK jest wyrazistaspree - ¦ro 31 Sty, 2007 18:53 zgadzam soę domez. Przywrócic nominations ROSOMAK - ¦ro 31 Sty, 2007 19:41 Ja rowniez dodam swe pare groszy i powiem dodajcie wkoncu te nominations nab88 - ¦ro 31 Sty, 2007 19:57 Temat postu: takjestem na tak, niech gracze decyduj± na jakiej mapie chca grac i dodałbym jakas mapke forfun ;dqBert - ¦ro 31 Sty, 2007 21:01 Temat postu: Re: tak
nab88 napisał/a:
i dodałbym jakas mapke forfun ;d
takie rzeczy to tylko na FFA...WEGier - ¦ro 31 Sty, 2007 22:01 czy mam zacz±ć błagać o to? Zawsze gram te same mapy - nuke, forge, aztec, cpl-fire, dust i ide spać. Inferno, cbble i prodka to juz nie pamiętam kiedy grałem. Napiszcie co¶ BŁAGAM, jest jaki¶ z tym problem? Przecież nasz Soli¶ ustawił już kiedy¶ nominations i było naprawde ok!
na znak protestu - odmawiam zmiany skarpetek! Uczulony` - Czw 01 Lut, 2007 08:21 masz moje skarpetki tez wyngier i na dodatek nie bede zmienial gaci
trza pomyslec nad jakas nwa mapka
to chyba najdluzsza sonda na tym forum Dzejms - Czw 01 Lut, 2007 08:31 Ja chyba wparuje do pokoju Nowika jaki¶ mały kipisz zrobić !
Wegier. Gramy w tych samych godzinach.
A o której jest grane inferno? Może wezmę jaki¶ urlop, zwolnię się z pracy. W końcu może trafię na inferno. Rider - Czw 01 Lut, 2007 09:44 Nie ma co sie dłużej zastanawiać H@ do pracy i dorzucamy nominajszon