CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - nowy plugin
qBert - Nie 05 Lis, 2006 22:17 knulla = pieprzyć, dupczyćKankerNooB - Nie 05 Lis, 2006 22:27
DzejmsBlond napisał/a:
Kanker - są, ale... No właśnie chyba ci się coś pomyliło. Wh i innych nie ma w opcjach do odpalenia w moim (i pewnie wielu innych uczciwie grających) Steamie, a 16 lub 32bity są, więc nie ma tu mowy o żadnym oszustwie.
tu sie mylisz 16 bit to jeden wielki hax
zagraj 32bit 2 x smoke nawet 1 i zobaczysz roznice
interp 0.01 celujesz w glowe interp 0.1 celujesz obok inne hitboxy
dlatego te przepisy powstaly ja wiem ze to jest server ffa i fun ale jezeli chcecie mowic ze bydzia to profesjonalny server to grajcie na profesjonalnych ustawieniach
ot tyle
musze uciekac na cw po dopisze cusik tammARV - Nie 05 Lis, 2006 22:33 Cevo ladniejsze nawet ale to kwestia gustu lnkCiachoo - Pon 06 Lis, 2006 16:12
qBert napisał/a:
knulla = pieprzyć, dupczyć
thx
KankerNooB napisał/a:
tu sie mylisz 16 bit to jeden wielki hax
zagraj 32bit 2 x smoke nawet 1 i zobaczysz roznice
interp 0.01 celujesz w glowe interp 0.1 celujesz obok inne hitboxy
dlatego te przepisy powstaly ja wiem ze to jest server ffa i fun ale jezeli chcecie mowic ze bydzia to profesjonalny server to grajcie na profesjonalnych ustawieniach
ot tyle
musze uciekac na cw po dopisze cusik tam
ale nadal jest standardowo w grze, to nienormalnym było to zabronić. a bydzia chyba jest dla wszystkich graczy a nie dla Neo bądź Heatonopodobnych megakaraczy nie wszystkich stać na lepsze kompy domeztoz - Pon 06 Lis, 2006 16:15 bez przesady Ciachoo 32 bity to i moja babcia pociagnie (pociagnie i wiele innych rzeczy)
no ale fakt faktem ze gram na interpie 0.1 bo na 0.01 mi wszyscy skacza, ale nie mam nic przeciwko nowemu pluginowi...Ciachoo - Pon 06 Lis, 2006 18:51 eeeeeee tam w sumie mi to bez różnicy z tym pluginem i tak mam te wymagane ustawienia także noł prołblem w sumie..dla mnie domeztoz - Pon 06 Lis, 2006 20:13 dziwna cala ta dyskusja bo nic z niej nie wynika... szkoda ze Kanker nie zrobil tego w postaci ankiety... bylo bo czytelniej i wiadomo by bylo ile osob za a ile przeciw
ZA ale tylko na okres probny qBert - Wto 07 Lis, 2006 13:58 taki sie popularny temat zrobil ostatnio z tym interpem. Ostatnio nie jaki banita bbl wyzywal mnie od 'interpowco' chociaz gram aktualnie na interpie ktory spelnia wymagania esl. tak wiec czesc osob to wypowiadajac sie błaźni się poprostu. Dla tych co mają mały interp i POTRAFIA ROZPOZNAC u innych duzy to faktycznie troche lipa jak taka samowolka jest na serwerze...Plast!c - Wto 07 Lis, 2006 14:52 A ja mam takie pytanie. Gram obecnie na iterpie takim jaki powinienem miec ale jednego nie rozumiem... Skoro wszyscy mamy miec interp 0.01-0.05 to jaka roznica czy wszyscy mamy taki czy 0.1 ... Juz tlumacze. Gdy mamy interp 0.1 wszyscy to nikt nam nie skacze, hitboxy sie nie zmieniaja itp i wszyscy sa happy, graja na tych samych ustawieniach... a teraz jak zmienimy wszyscy na ten interp 0.01 to czy to nie bedzie to samo? Ciagle bedziemy grali na tych samych ustawieniach... Jezeli ktos umie to sensownie wytlumaczyc to bardzo prosze...Moras - Wto 07 Lis, 2006 15:40 Zmieniam na 0.01 przy ustawieniach (101/101, 25000 rate i inne) i odrazu widze ze inne modele (gracze) "skaczą" - to jest oczywiscie zrozumiałe, bo oni maja 0.1 ...
Ale kto mi wytłumaczy fakt, że moja gra na tym interpie powoduje, że jak rzucam HE,to jego lot "skacze" etc? wina zle ustawionego serwa czy ..?
@topic: Oczywiście na tak ,byle by każdy mogł grac..