CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - ZLOT bydziakow ?? Bydgoszcz 2007 :D
kyryry - Pon 05 Lut, 2007 12:28 Wrocek moze byc jak dla mnie 2 godziny pociagiem i jestem a i przekimac mam gdzie
Ale tak na powaznie to lepiej na wakacje wynajac jakis ogromny domek gdzies nad jakims jeziorkiem ... kto chce niech z kompem wpadnie a reszta bedzie sie fajnie bawic i integrowac na swierzym powietrzu potek - Pon 05 Lut, 2007 15:09 orietowałem sie w cenach domku nad jeziorem domek na ~10 osób kosztuje 150 dobanowik - Pon 05 Lut, 2007 15:10 Jezeli na zlot ktos mi przyjedzie z kompem to osobiscie wrzuce zarowno tego kopa jak i go do jeziora to ma byc ZLOT a nie LANPARTY miejsce: proponuje mazury i zagloweczki Niech ktos z tych terenow sie zajmie wynajeciem jakiegos osrodka wypoczynkowego, zorientuje w cenie, ilosci miejsc...neverling~ - Pon 05 Lut, 2007 15:11 nowik dobrze mowi ! Ja biore wedki i lodke wy bierzecie lezaki i odpocywamy :p
Troche trzeba odpoczac od tego cska .:Solid_Snake:. - Pon 05 Lut, 2007 15:25 moze byc jeden komp do muzy. ale i tak mozna sie obyc i puszczac z jakiegos playera mp3 kuna fak! wiec tam zadnych kompow nie przywozic bo bede wrzucal razem z nowikiem. Lipiec to bedzie IMO najlepszy okres, tak połowa, około 15stego bedzie super.
Wedke tez bym zabrał tylko potrzeba miejsca na alkohol xDDDDnowik - Pon 05 Lut, 2007 15:29
.:Solid_Snake:. napisał/a:
moze byc jeden komp do muzy. ale i tak mozna sie obyc i puszczac z jakiegos playera mp3 kuna fak! wiec tam zadnych kompow nie przywozic bo bede wrzucal razem z nowikiem.
Aaaa Solid chce mnie wrzucic do jeziora a komp do muzy niepotrzebny mam mp3 60GB ;P dacie nazwy plyt i zespolow to bedziecie mieli qBert - Pon 05 Lut, 2007 15:45
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Lipiec to bedzie IMO najlepszy okres, tak połowa, około 15stego bedzie super.
nie każdy ma tak dobrze że ma wolne wakacje Ja bede akurat na greckiej wyspie Kos zapierdzielał z jakimi¶ talerzami jako kolner Smutno... domeztoz - Pon 05 Lut, 2007 16:08 a ja do londynu do roboty mejbi MIKAS - Pon 05 Lut, 2007 17:15 jesli mi sie uda w ogole wybrac to polowie z toba never kyryry - Pon 05 Lut, 2007 17:30 Tylko zeby byl jakikolwiek dojazd pociagiem/busem bo nie kazdy ma wlasne autko