CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - V A L V E OPANUJ SIĘ !!!
WEGier - Śro 07 Mar, 2007 11:06 dobrze, dobrze - im więcej tym lepiej. Ja też wysłałem posta do linku od qberta, daj mi też adres gdzie ty wylałeś kryryry
jak znam życie > nic nie zdziałamy - stara zasada marketingu : ludzie nie lubią zmian, żadnych ale człowiek po pewnym czasie się do wszystkiego przyzwyczaja i w końcu przestaje mu to przeszkadzać. Ale jak mówie > nie zaszkodzi, bo po dużej ilości skarg, firmy które miałby się reklamować w cs zrozumieją że mogą odnieść efekt wręcz odwrotny, znienawidzenie marki.
a nie mówiłem że się przyzwyczaicie ?
zaraz dorzucą nastepne reklamy na innych mapach - tylko przeczekają pierwszą falę skarg itd itd - stary numer potek - Śro 07 Mar, 2007 16:06
Cytat:
Cytat:
potek napisał/a:
zrobią coś z tym? Wydaje mi się że nie bo dostają kasę za reklamy, tylko stracą na tym. Można teraz szukać sposobu jak to wywalić
narazie to tylko sie sami reklamuja , no chyba ze od wczoraj od 15 cos sie zmienilo.
Mi one narazie nie przeszkadzaja, no chyba ze bedzie ich wiecej.
Dziś widziałem reklame Intel core duo [/quote]domeztoz - Śro 07 Mar, 2007 16:26 nie mam zamiaru sie do niczego przyzwyczajac... nie mam takiego obowiazku i jak najpredziej pragne sie tego badziewia pozbyc...
a ja myslalem ze ten topic to tylko taka sciema... a teraz renesans przezywa i sie prawdą okazuje WEGier - Śro 07 Mar, 2007 18:28 słuchajcie, pisząc do nich nie martwcie się o gramatyke czy o angielski - wystarczą nawet puste emaile - ważne jest odpowiedni temat maila > oni nie przeczytają tych kilkunastu tysiecy maili - przeskoczą tylko po tematach
BTW ciekawe czy to samo będzie w DoD, Ricochet czy HLdomeztoz - Śro 07 Mar, 2007 20:08 prawidlowo napierac... spamowac... blokowac... walic mailami az zmjenknom molti - Śro 07 Mar, 2007 21:24 Ja też się pod tym podpisałem. Chętnie też bym wysłał jakiegoś emaila ale mój angielski kuleje..... jakby ktoś przypdakiem pisal to niech mi prześle. Z góry dzieki teczufka - Czw 08 Mar, 2007 12:33 Liczne osoby prosily mnie o publikacje "fixa" na reklamy, ostatecznie opublikuje ta latke.
Nie ponosze odpowiedzialnosci jesli usuniecie reklam (ktore sa prawdopodobnie naruszeniem prawa) spowoduje zbanowanie konta przez system VAC1/VAC2 w najbliszej przyszlosci i instalujecie latke NA WLASNA odpowiedzialnosc i wszelkie rozszenia z tytulu wyniklych strat uwazam za bezpodstawne.
Na ten moment reklamy sa w paru miejscach.
Na mapach: de_aztec, de_dust1, de_dust2.
Do usuniecia sluzy komenda:
Kod:
gl_polyoffset 999999999
lub
Kod:
gl_polyoffset -999
lub
Kod:
gl_polyoffset -1
W zaleznosci od sterownikow i karty
Reklamy ze scoreboarda i rejonu zegara mozna usunac poprzez latke niejakiego hyprE.
Latka jest juz dostepna w kilku serwisach, a ja kopie tej latki dodaje w dziale Download/Inne.
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...tion=file&id=17
mirrory:
polecane: altermatywne linki podobne plikidomeztoz - Czw 08 Mar, 2007 15:42 imo GJ i nikt nie bedzie mial do ciebie pretensji... przynajmniej ja niee
thx
thx
thx
thx
thx
thx
thxkyryry - Czw 08 Mar, 2007 19:43 dzieki teczufka
jak sie spotkamy na zlocie masz u mnie piwo
jak bana dostane dam znac na forumqBert - Pią 09 Mar, 2007 10:23 Teczka, czy ta łatka którą dałeś jako link podmienia plik dll