CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - siłownia
Rider - Wto 03 Mar, 2009 08:00 nie ma i nie bedzie ćwicześ spalających tkanke tłuczszową to jest zawsze połączenie 3 elementów dieta + ćw na siłce + duuuuużo aerobów
a6w już w samej nazwie ma fajniutki błąd bo sie nazywa aerobowa 6 weidera niestety ćwicząć to nie splalisz fatu
pytanka dokłade co i jak robić to gg albo pw jak tam wolicie Sinecod - Wto 03 Mar, 2009 08:41
adaxdk napisał/a:
zrzucić kilogramów
znjadz sobie jakis sport co bedziesz go REGULARNIE uprawiac
+ zdrowe odzywianie (a nie jakies rogaliki i makaron pelen weglowodanow )-I.G.L.A.X.- - Wto 03 Mar, 2009 08:52
Sinecod napisał/a:
adaxdk napisał/a:
zrzucić kilogramów
znjadz sobie jakis sport co bedziesz go REGULARNIE uprawiac
Nie mowa tu o :
codziennym wstawaniu ,
wstawanie sprzed kompa co 10 minut tez niewiele da ,
bieg od sciany do sciany to ZLY pomysl,
pilka nozna moze byc , ale bedzie skuteczniejsza jak bedziesz uzywal padow ,
piwo regeneruje miesnie brzucha , to co napsujesz cwiczeniami , musisz w jakis sposob zrekompensowac organizmowi ,
jak bym mial wiecej czasu to bym wiecej poradzil ... ale chca zrobic ze mnie wiekszego idiote niz jestem ... ano tak studia beda dobrym cwiczeniem , albo nawet 2 kierunki Uczulony` - Wto 03 Mar, 2009 10:10 ale ja kocham weglowodany
i na co ma je zamienic?? na kielki , kotlety sojowee , POGIELO WAS
MEN musi wygladac mesko a nie jak widmo , co nie wegier
ja tam nie bede sie zameczal zdrowa zywnoscia i katowal sie zeby miec plaski brzuch ,
wole byc przy sobie i miec dobre samopoczucie z tym co mam i tym co jem.
a jak chcecie schudnac to polecam
jedz zgodnie ze swoja grupa krwi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BUAHAHAHHAHAHAHAritarded l. - Wto 03 Mar, 2009 10:34 zacznij grac w MMO, moze nawet nie bedziesz nic jadl przez 3 dni Uczulony` - Wto 03 Mar, 2009 10:35 gram non stop ale mam dc po paru minutach //Aqq - Wto 03 Mar, 2009 16:01
Rider napisał/a:
nie ma i nie bedzie ćwicześ spalających tkanke tłuczszową to jest zawsze połączenie 3 elementów dieta + ćw na siłce + duuuuużo aerobów
a6w już w samej nazwie ma fajniutki błąd bo sie nazywa aerobowa 6 weidera niestety ćwicząć to nie splalisz fatu
pytanka dokłade co i jak robić to gg albo pw jak tam wolicie
sam sobie zaprzeczasz piszesz ze nie ma ćwiczen ktore spalają tkanke a wymieniasz je jako jeden z 3 Twoim zdaniem glownych elementow, ćwiczenia nie tyle co spalają ale umożliwiają dzieki wielu czynnikom przyspieszyć proces zmniejszenia masy ciała, na początku zawsze schodzi woda wiec nie podniecajcie sie jak staniecie na wage i bedzie pare kg mniej.Rider - Wto 03 Mar, 2009 18:04
Aqq napisał/a:
Rider napisał/a:
nie ma i nie bedzie ćwicześ spalających tkanke tłuczszową to jest zawsze połączenie 3 elementów dieta + ćw na siłce + duuuuużo aerobów
pytanka dokłade co i jak robić to gg albo pw jak tam wolicie
sam sobie zaprzeczasz piszesz ze nie ma ćwiczen ktore spalają tkanke a wymieniasz je jako jeden z 3 Twoim zdaniem glownych elementow, ćwiczenia nie tyle co spalają ale umożliwiają dzieki wielu czynnikom przyspieszyć proces zmniejszenia masy ciała, na początku zawsze schodzi woda wiec nie podniecajcie sie jak staniecie na wage i bedzie pare kg mniej.
agg rozśmieszyłes mnie
ogarnij co pisze;) chodziło mi o konkretne ćw siłowe które spala tłuszcz = nie ma a ćw mają ci tylko pomóc w tym aby później szybciej palić nie chce mi sie tu rozpisywać o fizjonomii i temu podobnych żeby tłumaczyć foXx - Wto 03 Mar, 2009 18:17
qBert napisał/a:
PS. foxx, jeśli poszło Ci pół kilo po mutant massie to albo coś robisz nie tak jak trzeba albo jesteś sam mutant Możesz podwoić dawkę
Kwestia lezy w czym innym i jestem swiadom tego, otoz zaczynam jesc dopiero od ~12.00, a do poludnia jem niewiele i to jest najwazniejszy blad. Jakos nie moge sie przelamac aby rano zjesc porzadne sniadanko Po poludniu to juz jem sporo. Przy 174cm waze teraz ~66kg przy poziomie tkanki tluszczowej w okolicach 10%
A co do aerobow do schudniecia, to nie bieganie, a chodzenie na biezni, ze stala predkoscia (~6.5km/h). I tak jak Rider pisze, w polaczeniu z wysilkiem silowym i dobra dieta.qBert - Wto 03 Mar, 2009 22:28
foXx napisał/a:
qBert napisał/a:
PS. foxx, jeśli poszło Ci pół kilo po mutant massie to albo coś robisz nie tak jak trzeba albo jesteś sam mutant Możesz podwoić dawkę
Kwestia lezy w czym innym i jestem swiadom tego, otoz zaczynam jesc dopiero od ~12.00, a do poludnia jem niewiele i to jest najwazniejszy blad. Jakos nie moge sie przelamac aby rano zjesc porzadne sniadanko Po poludniu to juz jem sporo. Przy 174cm waze teraz ~66kg przy poziomie tkanki tluszczowej w okolicach 10%
No to wóz albo przewóz. Ja dla siłowni jem regularnie, wcale nie to co mi najbardziej smakuje, pije wcale nie najsmaczniejsze odżywki i białko oraz nie pije alkoholu. Trzeba zadać sobie pytanie czy Ci zależy czy nie.
Opierdziel na śniadanie torbę ryżu z połową piersi kurczaka, następny posiłek to samo, trzeci też, a na czwarty ryż z tuńczykiem. Do tego wypijasz jakiegoś gainerka i uwierz mi, masa MUSI ruszyć. Nie ma cudów.