To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Propozycja dodania mapy cs_bikini

adaxdk - Wto 11 Wrz, 2007 11:02

Sinecod napisał/a:
Anvi napisał/a:
Dzejmsik ale w bikini sa fajne zakładniczki a ja chcę je zaciągnąć do basenu ;pp

heheh a Anvi lubi sztuczki z paniami w basenie

Moras - Wto 11 Wrz, 2007 11:58

x0x :p napisał/a:
na mapę czekamy już dłuuuuugo mam nadzieje że niebawem pojawi się w MC

mam nadzieje, ze sie nie pojawi w mc :P

adaxdk - Wto 11 Wrz, 2007 12:26

Moras, boisz sie teksturowych dziewczyn w basenie ? :)
opar - Wto 11 Wrz, 2007 13:31

Wszyscy co oddali głos na TAK - OBOWIĄZKOWO STROJE KĄPIELOWE I CZEPEK!!!!
Moras - Wto 11 Wrz, 2007 13:41

adaxdk napisał/a:
Moras, boisz sie teksturowych dziewczyn w basenie ? :)

ja rozumiem, ze chce pograc cos nowego i takie tam.. ale sprawa wyglada troche inaczej.
Wprowadzenie nowej mapy wyglada zawsze tak samo, na poczatku jest czasami grana a pozniej sprawia, ze serwer pustoszeje.. zaloze sie, ze jak zostanie dodana to za jakies pol roku ktos napisze zeby sie jej pozbyc.
Do tego dochodza jeszcze strefy, ktore trzeba zrobic etc , to nie jest takie proste jak sie moze wydawac..
Tyle z mojej strony :faja:

Anvi - Wto 11 Wrz, 2007 13:44

Moras ale nie możemy stać w miejscu i rozgrywać tylko dust,dust2,inferno,nuke a pozniej co mape pisac "rockthevote", na 4 mapach już nie ma tej satysfakcji z gry, wszystkie akcje toczą się tak samo, na nowych mapach dostajesz dużo więcej satysfakcji z gry, próbojesz coś nowego, szukasz nowych miejsc itp itd. Ja nadal jestem za tym by mapa została dodana.
Moras - Wto 11 Wrz, 2007 14:28

Zgadzam sie z Toba, ale ja jakos nie widze przyjemnosci grania powiedzmy na cs_militia w 5 osob . Zawsze staram sie, aby jak najwiecej osob gralo na serwie - ale niestety takie mapy nie przyciagaja nowych graczy ,a na dodatek stalych bywalcow czesto zmuszaja do zmiany serwa.
Takie jest moje zdanie :/

qBert - Wto 11 Wrz, 2007 14:48

Anvi napisał/a:
na 4 mapach już nie ma tej satysfakcji z gry, wszystkie akcje toczą się tak samo, na nowych mapach dostajesz dużo więcej satysfakcji z gry, próbojesz coś nowego, szukasz nowych miejsc itp itd.

to ty w pgsie powinieneś grać jak tak dobrze znasz nuka czy d2 że nie da się nic nowego tam pokazać. Bo ja np. cały czas uczę się nowych sztuczek akcji itd. Aha, jeszcze jedno. Zrobić mapę która będzie wyrównana i fajna jest CHOLERNIE trudno !! Dlatego większość map które chcecie dodać jest syfna. Syfna, syfna, syfna!

adaxdk - Wto 11 Wrz, 2007 17:36

Anvi napisał/a:
na 4 mapach już nie ma tej satysfakcji z gry, wszystkie akcje toczą się tak samo

Żeby to stawało sie nudne ....
Anvi napisał/a:
a pozniej co mape pisac "rockthevote",

... to własinie nie było by votów na te mapy.

Cytat:
Zrobić mapę która będzie wyrównana i fajna jest CHOLERNIE trudno Dlatego większość map które chcecie dodać jest syfna. Syfna, syfna, syfna!

Ale sam dobrze wiesz ze trzeba to zrobic, trzeba cos znalesc. Anvi ma racje ze nie mozna na tych samych mapach grac.

nowik - Śro 17 Paź, 2007 20:42

Niestety mimo duzej przewagi glosow mape odrzucono. Przyczyna lezy glownie po stronie jej wielkosci, gdyz po glebszej analizie stwierdzono, iz nie nadaje sie ona na TP. Jest zbyt mala i nawet mimo utworzenia stref dzialo sie tam totalne FFA. Zamykamy.