To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - numer roku

adaxdk - Pią 14 Wrz, 2007 16:30

sitek ?
żyjesz ?
czy "super sprzedawca" Cie dopadł ?
mamy nadzieje ze tak (w sensie ze żyjesz), bo jestesmy ciekawi jak ta spraw sie skonczy :) zdrówko

BABCIA - Sob 15 Wrz, 2007 07:43

jka narazie cisza dam mu czas do poniedzialku jak nie to sprawa juz na przyszły tydzień trafia do urzędu konsumenta a oni kierują to do sądu :E
siatkarz - Nie 16 Wrz, 2007 19:46

bylem na weekend w domu i nie wiem nic puki co :) wlasnie wlaczylem pc xD
WEGier - Nie 16 Wrz, 2007 19:58

Życzę wam powodzenia. Allegro to JEDEN WIELKI SYF pełen cwaniaków i oszustów! 2 na 10 jest uczciwych, reszta to patałachy! Opowiem wam coś
z dniem 1 września zmieniałem osobowość prawną mojej firmy więc chciałem sobie zmienić "image". Na początku sierpnia zamówiłem logo u niby profesjonalisty - kasa wpłacona i do tej pory zero odzewu - jak mu powiedziałem że pojadę do niego i porozmawiam z nim na temat sensu życia, to mi wysłał jakąś żenadę - podstawową czcionką z corella i jakiś obrazek ze standardów corella czy worda. I cisza... próbowałem mu wystawić negatywa a tu lipa ... aukcja usunięta > napisałem do allegro a oni mają to gdzieś. Tak samo było z drukarnią płyt CD - robiliśmy nowe katalogi, brat się tym opiekował i dokładnie to samo. I dodam że kolesie są SS, nie mają negatywów (teraz wiem jak), sprawę nie mam czasu rozwiązać po swojemu

SYFFFFFF

SiD - Nie 16 Wrz, 2007 20:08

ja szybko takie coś zawsze rozwiązywałem ;) nawet za głupie 50 zł jechałem do kolesia dla zasady ! szybko takie kozaczki przez kabelek zmieniają zdanie ;] może dlatego ze zmieniają szybko punkt patrzenia patrzenia na cala sprawę na podłogę xD
WEGier - Nie 16 Wrz, 2007 20:30

SiD napisał/a:
ja szybko takie coś zawsze rozwiązywałem ;) nawet za głupie 50 zł jechałem do kolesia dla zasady ! szybko takie kozaczki przez kabelek zmieniają zdanie ;] może dlatego ze zmieniają szybko punkt patrzenia patrzenia na cala sprawę na podłogę xD

tak też zamierzam ... do Piotrkowa Tryb. mam godzinkę
paliwo - 50zł
McDonald dla 2 osób - 30zł
Maść na stłuczenia - 20zł
przyjemność z odzyskania 50zł - BEZCENNA :E :E :E

muszę tylko ogarnąć pracę

adaxdk - Nie 16 Wrz, 2007 20:39

"Dla zasady" :cfaniak:

Chłopaki jestem z wami.

potek - Nie 16 Wrz, 2007 21:05

mi sie jeszcze nie trafiło by jakiś użytkownik allegro mnie oszukał ;) raz jak koleś mi robił szabln to trochę to trwało postraszyłem sądem i Federacja Konsumentów na drugi dzień był szablon ;]
siatkarz - Nie 16 Wrz, 2007 21:09

tylko ze ja za 6 dni jade do francji i nie mam zcasu jechac do krakowa ;/ a z checia bym pojechal gdyby nie wyjazd do paryza ;]
v1ncent - Pon 17 Wrz, 2007 18:39

Ciekawe co on będzie golił każdą z tych maszynek :D

vincent