To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Eliminacje EURO 2008

Sinecod - Pon 19 Lis, 2007 11:51

WEGier napisał/a:
obra, dobra lepiej niech będe stadiony a o graczy się nie martw
dobra zle sprecyzowalem ... kto to bedzie utrzymywac :) a grac tez .. no bo w sumie polskie zespoly to szaleja ...w LM i pucharze UEFA .. ze hej ! Ja rozumiem ze gdybysmy byli potega pilkarska to przydaloby by sie kilka extra stadionow a takto .. po co budowac cos co zarosnie trawa ...
x0x - Pon 19 Lis, 2007 11:53

żeby bezrobocie na chwile spadło :P
foXx - Pon 19 Lis, 2007 12:43

A ja wam mówię, że odbiorą nam EURO 2012 i dadzą Włochom. ;)
Puma - Pon 19 Lis, 2007 12:44

Cytat:
A ja wam mówię, że odbiorą nam EURO 2012 i dadzą Włochom. ;)

Bądź dobrej myśli xD

qBert - Pon 19 Lis, 2007 14:53

WEGier napisał/a:
jak jest w Czechach (taki przykład bo najbliżej, i gospodarczo prawie tak samo)

hahahahhaha padłem! WEGier, co Ty porównujesz? Czechy to taki Volkswagen a my... Łada? Polonez? To dobre :D
Gdzie nam do ich gospodarki, ich mentalności...

WEGier - Pon 19 Lis, 2007 16:21

qBert napisał/a:
WEGier napisał/a:
jak jest w Czechach (taki przykład bo najbliżej, i gospodarczo prawie tak samo)

hahahahhaha padłem! WEGier, co Ty porównujesz? Czechy to taki Volkswagen a my... Łada? Polonez? To dobre :D
Gdzie nam do ich gospodarki, ich mentalności...

zapomniałem dodać - gospodarczo prawie tak samo w pewnym czasie w przeszłości ;)

Moras - Pon 19 Lis, 2007 16:27

Pani Walc juz wyczaila interes, zeby nie budowac w Warszawie na starym stadionie nowego to Wegierkiu jeszcze moze byc tak ze do Chorzowa pojedziemy :D
WEGier - Pon 19 Lis, 2007 16:47

Moras napisał/a:
Pani Walc juz wyczaila interes, zeby nie budowac w Warszawie na starym stadionie nowego to Wegierkiu jeszcze moze byc tak ze do Chorzowa pojedziemy :D

no właśnie tego się bałem.. :( mogą zdążyć :( i tej lamie Q trza będzie piwo stawiać :(

w0mbat - Pon 19 Lis, 2007 17:19

nieważne gdzie będą grać ważne żeby zdążyli z tymi stadionami na czas. A nie że stadion ma stać do końca 2010 a oni nawet nie wykupili wszystkich działek. w dwa lata postawić stadion i infrastrukturę - bezcenne
qBert - Pon 19 Lis, 2007 17:27

powtarzam wam jeszcze raz. Nie ma opcji żeby w warszawie EURO nie było jeśli w ogóle będzie w polsce... Za dobra infrastruktura hotelowo-gastronomiczno-transportowa(okencie). Jak nie wyrobią się z narodowym to conajwyżej pół finały zabiorą i może nawet ćwierć finały z warszawy i na odnowionej Legii (już wchodzą praktycznie maszyny...) będą mecze grupowe. Warszawa to samolubna bestia i nie da się wycyckać na kasę przez inne miasta :P :D