To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Pokaz czym przemiezasz polskie szosy

i.S.b - Pią 21 Wrz, 2007 22:41

Mazda Mx-3 1.8 V6 ma 136 koni w serii !! najmniejszy silnik w układzie V, polecam gorąco, sam kiedyś byłem kilka latek w klubie mazdy więc wiem jak to śmiga, a Golf czy Vectra ?? nawet ten maździe do wydechu nie dosięga :cfaniak: Chyba, że chcesz coś większego, to polecam również Mazde Mx-6, 2.5 V6 177 koni, ALE ... co kto woli :)
bamc - Pią 21 Wrz, 2007 22:53

mx3 duzo pali
qBert - Pią 21 Wrz, 2007 23:36

ja się zaczaiłem na Honde Civic Coupe 1.5 VTEC. Wygląda super a silnik... No cóż, jak na 1,5 to ogień w du.pie :P :D
domeztoz - Sob 22 Wrz, 2007 08:43

hondy civic to poezja...

a jak bym juz mial wybierac z tego co tam raduk znalazl to raczej golfa...

tiop - Sob 22 Wrz, 2007 13:44

qBert napisał/a:
ja się zaczaiłem na Honde Civic Coupe 1.5 VTEC. Wygląda super a silnik... No cóż, jak na 1,5 to ogień w *cenzura* :P :D

1.5 VTEC to jest VTEC-E, czyli ekonomiczny, malo pali ale mulowaty, jak juz to tylko 1.6 i to najlepiej DOHC. Ale i tak najlepsze sa tylnionapedowce :mrgreen:

qBert - Sob 22 Wrz, 2007 13:56

nie kupie sobie takiej bemki jak ty i walił kasę tylko w naprawy... Oczywiście że ten 1.5 muli przy 1.6 ale... Po 1 to mam na oku konkretny samochód - znajomego - dlatego taki wybór, a po 2 to nie mam kasy na 1.6 xD Różnica w cenie jest dość spora...
tiop - Sob 22 Wrz, 2007 17:55

ja tylko mowie, ze ten silnik nie ma nic wspolnego z vtec-ami slynacymi z dobrej wydajnosci , gdyz takie bylo zalozenie, mial byc oszczedny, a nie wydajny.... I wcale Cie nie namawiam do zakupu bejcy :x
RadukE - Sob 22 Wrz, 2007 18:02

ja pokazalem tylko marki ... co mnie interesuje :D hehe a nei wyglad.. auto sprowadze z niemiec :) ojciec moj siedzi tam na stale wiec sie rozejrzy.... ale bardziej niz vw wole opelka :) oczywiscie z gazem :) 2 auta mamy na gaz ... wszystkie od nowosci uzytkujemy i nie ma problemu .. wcale nei jest tak ze auto traci na mocy ... smiga rownie dobrze na gazie jak na benzynie :) wiec nie wiem qbercik czemu piszesz ze gaz to masakra :> :banan:
qBert - Sob 22 Wrz, 2007 18:18

bo ja miałem gaz i to sekwencję i został zdemontowany... Imho syf!
RadukE - Sob 22 Wrz, 2007 18:59

qBert napisał/a:
bo ja miałem gaz i to sekwencję i został zdemontowany... Imho syf!

pewnie Ci jakas ku-pe zamontowali :D my smigamy i nei narzekamy ;]