CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pokaz czym przemiezasz polskie szosy
i.S.b - Pią 21 Wrz, 2007 22:41 Mazda Mx-3 1.8 V6 ma 136 koni w serii najmniejszy silnik w układzie V, polecam gorąco, sam kiedyś byłem kilka latek w klubie mazdy więc wiem jak to śmiga, a Golf czy Vectra nawet ten maździe do wydechu nie dosięga Chyba, że chcesz coś większego, to polecam również Mazde Mx-6, 2.5 V6 177 koni, ALE ... co kto woli bamc - Pią 21 Wrz, 2007 22:53 mx3 duzo paliqBert - Pią 21 Wrz, 2007 23:36 ja się zaczaiłem na Honde Civic Coupe 1.5 VTEC. Wygląda super a silnik... No cóż, jak na 1,5 to ogień w du.pie domeztoz - Sob 22 Wrz, 2007 08:43 hondy civic to poezja...
a jak bym juz mial wybierac z tego co tam raduk znalazl to raczej golfa...tiop - Sob 22 Wrz, 2007 13:44
qBert napisał/a:
ja się zaczaiłem na Honde Civic Coupe 1.5 VTEC. Wygląda super a silnik... No cóż, jak na 1,5 to ogień w *cenzura*
1.5 VTEC to jest VTEC-E, czyli ekonomiczny, malo pali ale mulowaty, jak juz to tylko 1.6 i to najlepiej DOHC. Ale i tak najlepsze sa tylnionapedowce qBert - Sob 22 Wrz, 2007 13:56 nie kupie sobie takiej bemki jak ty i walił kasę tylko w naprawy... Oczywiście że ten 1.5 muli przy 1.6 ale... Po 1 to mam na oku konkretny samochód - znajomego - dlatego taki wybór, a po 2 to nie mam kasy na 1.6 Różnica w cenie jest dość spora...tiop - Sob 22 Wrz, 2007 17:55 ja tylko mowie, ze ten silnik nie ma nic wspolnego z vtec-ami slynacymi z dobrej wydajnosci , gdyz takie bylo zalozenie, mial byc oszczedny, a nie wydajny.... I wcale Cie nie namawiam do zakupu bejcy RadukE - Sob 22 Wrz, 2007 18:02 ja pokazalem tylko marki ... co mnie interesuje hehe a nei wyglad.. auto sprowadze z niemiec ojciec moj siedzi tam na stale wiec sie rozejrzy.... ale bardziej niz vw wole opelka oczywiscie z gazem 2 auta mamy na gaz ... wszystkie od nowosci uzytkujemy i nie ma problemu .. wcale nei jest tak ze auto traci na mocy ... smiga rownie dobrze na gazie jak na benzynie wiec nie wiem qbercik czemu piszesz ze gaz to masakra :> qBert - Sob 22 Wrz, 2007 18:18 bo ja miałem gaz i to sekwencję i został zdemontowany... Imho syf!RadukE - Sob 22 Wrz, 2007 18:59
qBert napisał/a:
bo ja miałem gaz i to sekwencję i został zdemontowany... Imho syf!
pewnie Ci jakas ku-pe zamontowali my smigamy i nei narzekamy