To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D

LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 17:21

czy ty jestes bydzia xox ? nie wydaje mi sie . do adminow bardzo prosze o odbanowanie i danie mi ponownej szansy
x0x - Wto 23 Paź, 2007 17:26

LYDZIA napisał/a:
czy ty jestes bydzia xox ? nie wydaje mi sie . do adminow bardzo prosze o odbanowanie i danie mi ponownej szansy

ja sam nie jestem bydzią, ale jestem jej częścia jak wszyscy którzy na niej grają bo nie było by serwa bez graczy, więc i my i admini tworzymy bydzie, większość osób które się wypowiadały były przeciwko, ale decyzja należy do adminów, którzy powinni się kierować poczęsci naszą opinią !!

LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 17:28

tia czyli ja tez jeste kawalatkiem bydzi tak wiec bardzo prosze o odbanowanie
domeztoz - Wto 23 Paź, 2007 17:32

sorry. mialem sie juz nie wypowiadac... no ale. tak jestes kawalkiem w tych fajnych puzlach... ale moim zdaniem tym niepasujacym. taka mala rada, ripostowanie kazdego posta 'na nie' nie bedzie odbierane pozytywnie. dzisiejsza prosba jest powtorka z wczorajszej... i w ten sposob zataczamy kolo :) (wiem wiem... lubimy slowo 'kolo' :D )
x0x - Wto 23 Paź, 2007 17:33

kawałkiem nieakceptowanym przez większość, może dlatego że nie pasujesz do bydzi może z innych powodów, ale elementy niepasujące powinny byc usuwane aby serwer dążył do doskonałości
:D :D
PS. OK za radą pewnej mądrej osoby :crazy: już się nie wypowiadam, co chciałem napisałem, znacie moją opinie

G-HAT - Wto 23 Paź, 2007 17:44

ja jestem za unbanem, jestem bratem lydki i to dobry gracz. duzo sie nasluchalem od niego i o tobie domez , sam tez gralem na tym servie. mam nadzieje ze go odbanujecie bo to za co go zbanowaliscie to jest glupota .Jeszcze po miesiacu bana niechcecie go odbanowac. G-HAT
LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 17:46

ha nawet moj brat mnie poparl.choc czasem daje mi w kosc
kiciper - Wto 23 Paź, 2007 18:16

dac mu szanse
:banan: :banan: :banan: :papryczka: :papryczka: :faja: :faja: :jezyk:

LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 18:17

mi = mu :D
SzeFO - Wto 23 Paź, 2007 18:24

odbanowac :)