To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Pady kompa

psychic - Śro 14 Lis, 2007 22:36

antec dobry zasilacz ale drogi. Komp ci padl przez zasilacz, codegeny tak maja ze bo jakims czasie jest problem. Kup sobie chiefteca albo tagana :D
qBert - Czw 15 Lis, 2007 19:22

to zasilacz :P Trochę nabałaganił ogólnie w kompie... Nie kupuję ani Chiefteca ani tagana bo nie mam ochoty wywalać tyle kasy do kompa który ma tyle lat. Typ w tym serwisie powiedział że ma jakieś tam niezłe 350W ale ponoć to więcej niż 400W niektórych innych firm... Bardzo polecał generalnie... Pożyjemy, zobaczymy.
foXx - Czw 15 Lis, 2007 19:46

Eeee nie gadaj że drogie, ja swojego chiefteca, żeby nie skłamać kupiłem za bodajże ~130zł (350W) ;)
qBert - Czw 15 Lis, 2007 19:49

ja widziałem najtaniej jakiś czas temu ponad 150zeta... A tego kupuję za 95zeta. Poza tym facet ma jakieś inne niby takie hyper elo dobre i są po 180. Praktycznie 2x drożej. To ja dziękuję...
foXx - Czw 15 Lis, 2007 19:50

na zasilaczu nie ma co oszczedzac, ja bym kupil cos w cenie ~150zł (350W) wiecej W chyba Tobie nie potrzeba ;)

[ Dodano: Czw 15 Lis, 2007 19:50 ]
aaa chiefteca ofc ;)

Moras - Czw 15 Lis, 2007 21:46

dropsik ma racje :P

mialem podobny przypadek jak Ty Qbert i tez nie chcialem w starego grata inwestowac
i tak samo kupilem jeden z najtanszych zasilaczy bodajze to byl tracert czy cos teges
i okazalo sie ze przez kolejne ~2 lata musialem 2 razy wymieniac zasiłke :P
Co prawda pierwszy poszedl na gwarancji ale za kolejny musialem juz zaplacic..
Skonczylo sie na tym, ze stracilem juz nerwy i kupilem nowego kompa xD

qBert - Czw 15 Lis, 2007 22:43

ale ten zasilacz wcale nie jest kiepski! Nie pamiętam marki ale typ mówił że b.dobry jest! Może to nie top ale napewno nie chłam...
siatkarz - Czw 15 Lis, 2007 22:50

zasilacz to jedna z najwazniejszych rzeczy :) sam dalem za swoj ponad 300zl wolalem oszczedzic na dysku i jechac na zintegrowanej karcie dzwiekowej... bez dobrego zasilania to nawet wiecej wiatrakow nie wrzucisz do obudowy :]
qBert - Czw 15 Lis, 2007 23:02

siatkarz napisał/a:
sam dalem za swoj ponad 300zl

to już nie jest nawet za dużo...
To zboczenie jakieś :P
A poza tym po co Ci mi więcej wiatraków? Ja się nie bawię w kręcenie podzespołów. Powiadam wam, że do mojego złomka styknie taki średniej klasy 350W. Patrzycie innymi kategoriami... A zgodnie z tym programem co dzejms dawał to mój komp potrzebuje 318W... I to jak wszystko jest odpalone, a kartę telewizyjną to tak czesto włączam że ho ho.

siatkarz - Czw 15 Lis, 2007 23:07

tylko ze ja nie narzekam na pady kompa :)