To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Kiedy pijemy?

qBert - Wto 27 Lis, 2007 18:27

Ja liczę że solid bądź ktoś inny z bdg załatwi tanie kimanie. Akademik or sth. Działajcie typy bo jesteśmy zdeterminowani żeby was najechać :P
Sinecod - Wto 27 Lis, 2007 18:46

x0x :p napisał/a:
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Sinecod napisał/a:
gdybym tylko pil to bym przyjechal :)

mozesz prowadzic

ja też w sumie z krk więc ty prowadzisz ja piję:D

szit szkoda ze niemam prawa jazdy .. ale srebna strzale (Hyundai Pony) sie ma :P

x0x - Wto 27 Lis, 2007 18:47

ja jestem w trakcie robienia :P więc jak zrobie to jedziemy :D
Sinecod - Wto 27 Lis, 2007 18:49

no ja tez ..w sumie .... egz w w lutym .. bleeee :) wiec po lutym jak bedzie impra to moge jechac xD
no. 10 - Wto 27 Lis, 2007 18:50

Zależy od tego ile sob bedzie tyle będzie kosztował nocleg. Kemping jakiś domek 3 pokojowy za okolo 400 zl w tym 100 zl kaucji czyli jak nic nie zniszczym to 300 pln za nocleg a zmiesci sie do 30 osob jak po szafach sie poupychmy xD
A tak na serio , kemping zly pomysl? Śpiwór + karimat i WJO ( ja mam 4 spiwory i 4 karimaty to moge pozyczyc :P )

x0x - Wto 27 Lis, 2007 18:51

ja dopiero połowe godzin wyjeździłem :/ zawsze zostało PKP
Moras - Wto 27 Lis, 2007 19:00

sinecod pierniku jeden, troche pozno sie za prawko zabierasz :D
nowik - Wto 27 Lis, 2007 19:40

Ja nie wiem jak wy zlot zima chcecie kombinowac to na moje to nie ma sensu :P oplaca sie jedyne w jakims terminie letnim, zeby cieplo bylo a nie zimno bo to nawet na dworzu siedziec nie mozna bo d**a sie odmrozi :D

@nappy co mnie matury interesuja ?!:P mozna poszukac takiego terminu co by wszystkim odpowiadal i proponuje zrobic ankiete :P

co do noclego w bydgoszczy to internatow za duzo nie mamy a te co mamy sa dla studentow na weekend czy innych tego typu rzeczy. Nie wiem jak wyglada sprawa akademikow ale chyba tez ciezko, jedynym rozsadnym rozwiazaniem bedzie hotel, pod bydgoszcza jest kilka, bo w samej bydgoszczy niestety jest drogo gdyz sa to wyzszej klasy hotele :P

qBert - Wto 27 Lis, 2007 22:08

pomysł z wynajmem jakiejś chawiry jest dobry! Od razu tam się można przecież spotkać a później przekimać. Bydziaki działajcie...
no. 10 - Śro 28 Lis, 2007 13:45

No wynająć coś i git, można też poszukać Domu na wynajem . Jeśli na takim zapupiu jak ja mieszkam nie ma problemu ze znalezieniem chaty na 48h za 600 pln 2 pietra 6 pokoji i 2 kible (zeby bylo w co rzygac) to wydaje mi sie ze tez coś znajdziecie
@Nowik: a co z tego ze zima, w sniegu sie potarzac (byle nie w żóltym) a po 0,7wodki komu mroz bedzie przeszkadzac :P