CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Sluchawki
WEGier - Pon 17 Gru, 2007 09:13 co do mikrofonu się w zupełności zgodzę ale co do wygody i jakości dźwięku ... BZDURA! Są wygodne i dobrze odzwierciedlają dźwięki. Ale i tak raczej będę je wymieniał
[ Dodano: Wto 18 Gru, 2007 22:26 ]
a więc zakupiłem AKG K66 (odłam Harmana) http://sklep.rms.pl/index...-k66-polotwarte plus jakiś dopinany mikrofon .... powiem tak : OSZ KURKA WODNA! jakie brzmienie jestem pod wrażeniem .... narazie nie próbowałem w CS ale co tam żebyście posłuchali jak w nich brzmi np Pink Floyd -Wish You were here ... <WIELKIE OCZY> albo na przykład Timo Maas .... porównywałem słuchawki przez godzinę na różnych rodzajach muzyki - od klasyki aż do techno 3 modele : Senny 202 - AKG i PHilipsa i wybrałem i narazie nie żałuję (zobaczymy jak w CS)
ale kto bym tam się tym przejmował mam super słuchy do mojej muzy
klikadaxdk - Czw 27 Mar, 2008 14:32 jako że mam problem z wyborem sprzętu, odświeżam temat. Interesuje mnie jak najmniejszy koszt ....
Przeczytałem cały temat, ale nie mam tyle kasy ... na tamte uszo-grzacze....
Co myslicie oTYM.lnk - Czw 27 Mar, 2008 15:18 najmniejszy koszt? pchelki z kiosku , chyba 5zeta: d
a chcesz na nich posluchac w miare dobrze muzyki czy tylko do csa?
lepiej moze dolozyc i wziac te nawet sennheisery hd201 ; padaxdk - Czw 27 Mar, 2008 17:41 201 nie maja micka.
chce cos z mickiem .. żeby zakrywały uszy tak jak te HD-ki.
cs, muzyka (mniej), ogólnie do muzy mam creativa 5.1, a do mp3jki mam słuchawki. Wiec tylko do kompa i do gry są mi potrzebne jakies.MIKAS - Czw 27 Mar, 2008 17:49 Te sluchawki z allegro sie nadaja, masz media markt gdzies pod domem?adaxdk - Czw 27 Mar, 2008 17:56 mam, wybudowali w tym roku ^^
Ale byłme juz tam ... to maja jakis syff a nie słuchawki ... i mało tam tego jest ... nawet nie ma w czym wybierac ...potek - Czw 27 Mar, 2008 18:50 Wiesz co nie radzie kupować najtańszych już się przekonałem na własnej skórze. Zawsze kupiwałem słuchawki za 30-40zł i zmieniałem je co 2miech by się rozwalały . Kupiłem raz a dobrze z 250zł i mam je 1.5 roku i działają bez problemu, wiec zastanów się czy nie warto dołożyć troche kasy.MIKAS - Czw 27 Mar, 2008 18:55 Creativy od Fatel1tiego ci sie nie podobaja? ;dqBert - Czw 27 Mar, 2008 19:13
MIKAS napisał/a:
Creativy od Fatel1tiego ci sie nie podobaja? ;d
toć to żenada!
Kupu senniki HD201 albo 202, nie będziesz żałować! Możesz mi wierzyć że poczujesz różnicę!!!
A mic kupisz za 20 zeta przypinany, albo stojący, wszystko jedno...Viper - Czw 27 Mar, 2008 19:45
MIKAS napisał/a:
Creativy od Fatel1tiego ci sie nie podobaja? ;d
własinie NIE. Nie mam przekonania do dopinanego na jacki micka.