dom lalki barbi ? qBert - Wto 25 Gru, 2007 23:22 jak widać hajs nie tylko ja dostałem. Zawsze to lepiej niż babcia miałaby mi kalesony kupić etc potek - Śro 26 Gru, 2007 00:56 ja zawsze tez hajs dostaje i nic w tym dziwnego ;Psiatkarz - Śro 26 Gru, 2007 04:05 dom jak dom troche ceglowek okna drzwi i dachowki rotfl ^^ jescze dostalem od mlecyka koszulke, podrzewacz do kawy :D:D:D:D, i tluczek do miesa ktory bedzie bardzo przydatny ^^ kocham gotowac hehe
a od rodziny zawsze $$ dostaje bo wole sam sobie cos kupic konkretneo niz tak jak q mowi dostac gacie od babci no chyba ze przepije wszystko do sylwestra rotfl, cos nie moge spac N0W!k - Śro 26 Gru, 2007 04:09 A ja dostalem $$$ i dobry truneczek ktory wlasnie oprozniam ja chce wakacje v1ncent - Czw 27 Gru, 2007 02:25 A ja mam nowy krawacik i inne takie głupoty. Puma - Czw 27 Gru, 2007 03:01 A ja ? hymmm co ja dostalam > Slodyczy wor x.X zapas do konca ciazy babcia dala mi 2 beczki ogorkow kiszonych No i $$ a i bym zapomniala ubranka dla dzidziusia opar - Pią 28 Gru, 2007 07:28 akcje udziałowe jednej ze spółek notowanej na naszej polskiej giełdzie Puma - Pią 28 Gru, 2007 08:11 Eee daj kawalek C_nad_C - Nie 30 Gru, 2007 23:47 A ja dostalam dresik (chyba pojde do kosciola ) - nie, troche biegam to sie przyda, czasem
no i jeszcze czapke - fajna, biala, ciut za duza
a i najważniejsze jako ze mam za niedlugo urodziny to ugadalam sie z mama ze dolozy mi roche do nowego kompa czy laptopa ( to jeszcze musze to przemyslec )
w0mbat ten wstreciuch :p mowi mi ciagle z to sie nie uda ale każdy wie co z niego za ziółko