CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
kiciper - Śro 15 Paź, 2008 20:41 ciagle przelanczanie wtyczek z glosnikow na sluchawki a potem na glosniki i to z tylu pudla grrr......rrr..r.r..r.rdjasldkgjq////molti - Śro 15 Paź, 2008 21:01 Denerwuje mnie jak padaja 2 bramki z niczego pod koniec meczu. (Dla przeciwnej druzyny oczywiscie).nappy - Śro 15 Paź, 2008 21:02
molti napisał/a:
Denerwuje mnie jak padaja 2 bramki z niczego pod koniec meczu. (Dla przeciwnej druzyny oczywiscie).
qBert zrob cos ze swoim postem ... pare enterów
własnie takie posty mnie irytuja ... Aqq - Czw 16 Paź, 2008 22:14
kiciper napisał/a:
ciagle przelanczanie wtyczek z glosnikow na sluchawki a potem na glosniki i to z tylu pudla grrr......rrr..r.r..r.rdjasldkgjq////
mam to samo C_nad_C - Wto 21 Paź, 2008 14:43 Ja moze nie bede sie rozpisywala bo jakby zebrac kazdego dnia te ceglowki co mialy by uderzyć w coś co mnie irytuje to by można dom zbudować. Napisze tylko ze na 1. miejscu beda TRUCICIELE ktorzy pala przy mnie lub tam gdzie nie wolno i oto teraz jakis gazownik ( a siedze w bibliotece) pali za oknem i wszystko leci do srodka a tylko zwróć takiemu uwage bedzie sapal caly dzien. ŚMIERĆ TRUCICIELOM!! P-C P-K - Wto 21 Paź, 2008 16:46 Mnie denerwują ceny szlugów.
Więc rzuciłem :O
Ta...Dzejms - Czw 23 Paź, 2008 19:37 Mnie bezczelni, zarozumiali i złośliwi ludzie.... Sinecod - Czw 23 Paź, 2008 19:43 a mnie ze forum padlo