To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!

iRu - Śro 20 Lip, 2005 01:30

Słuchaj są to te osoby które jasno i wyraźnie napisały że są za odbanowaniem!, a nie jakieś szczątkowe odpowiedzi typu ja byłem ja widziałem lub inne zbaczające z tematu. Jak to dlaczego się udzielamy... dziwne pytanie bo chcemy żeby grał. Naprawdę proponuje wyluzować w tym temacie...
i.S.b - Śro 20 Lip, 2005 01:31

popieram domaza, jak gra adamos to jest klimat na servie, a teraz jedyne co sie dzieje to lagi co 10 min...jeden z najfajniejszych servow, a dzieja sie takie dziwne rzeczy... a moze to przez te zamachy w londynie? lol :faja:
yello - Śro 20 Lip, 2005 01:40

Gepard ok moze w innych postach byla cisz zgadzam sie, ale tu chodzi o cos wiecej, o serwer na ktorym spedzamy wiekszosc czasu, o ten klimat, i o kazdego z nas bo na miejscu adamosa mogl by byc kazdy [ chyba ze tu o cos wiecej chodzi ...] Czy naprawde jest sens sprzeczac sie tym bardziej ze ta dyskusja do niczego nie prowadzi, jeden przez drugiego ukazywac nowe dowody po co... Sam jestes graczem i czym jest dla ciebie CS ? Prawdopodobnie zabawa jak dla kazdego , relaksem itp. Nie odbieraj tego tylko dlatego ze ktos w przeszlosci cos zrobil, tymbardziej ze nie jest to przypadkowa osoba tylko koles ktory naprawde sporo czasu juz tu gra... Zdejmij bana a sam zobaczysz ze takie logi juz sie nie powtorza [ chyba ze naprawde sporadycznie, ale to zdaza sie kazdemu z nas... ] pozatym gracze sami ocenia ...

[ Dodano: Sro 20 Lip, 2005 02:43 ]
Cytat:
Nieeeee tak naprawde daje nam 5zl od kazdego madrego zdania ktore tu napiszemy....bezsens

hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha:

;)

LuPo - Śro 20 Lip, 2005 05:27

Gep , zamknij ten temat bo zara tu się zlecą wszyscy koledzy Adamosa z netu.
Aż normalnie przykro czytać co piszecie (do Iru i reszty).
Z logów wyraźnie wynika że Adamos jest bardzo grzeczny jak jest adm na serwie , jak nie ma ,patrz logi.
Że napisze jeszcze raz-> Gep , prosze zamknij to.

ritarded l. - Śro 20 Lip, 2005 05:58

jestem na nie

© K@CZ@N :faja:

[ Dodano: Sro 20 Lip, 2005 07:00 ]
aaha, iru, uwazasz, ze Adamos nie bluzga, ale mowisz ze te logi to tylko wybryk. a potem mowisz ze to co bylo jest niewazny, czyli przyznajesz ze on wczesniej tez bluzgal, bluzga tez teraz. czyli wychodzi na to,ze nie ma zadnej absolutnie zadnej poprawy.

natomaist argument ze ktos jest zbanwany za skilla to chyba to jest ostatni argument gracze vs admins.

ciasteczkowy - Śro 20 Lip, 2005 06:10

Cheetach wyjaśnił wszystko zamykam
Nie ma mozliwości odbanowania pana A