CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - WOPB - Zbieramy na nowy SUPER SERWER!
psychic - Pon 16 Sty, 2006 17:44
BABCIA napisał/a:
no więc tak jakbyście chcieli to mam na zbyciu około 10 miesięczny dysk twardy maxtora
http://www.pcstats.com/ar...m?articleID=951 w zwiążku z tym że zakupiłem większy ta 80 jest mi zbędna i leży
chcesz sprzedac czy oddac hehe BABCIA - Pon 16 Sty, 2006 17:54 oddać lolu .:Solid_Snake:. - Pon 16 Sty, 2006 17:55 Babcia, grafika jest na płycie, więc nie potrzebujemy. Tan Maxtor ma gwarancje 36 miesiecy czy 24? Bo jak 12 to zapomnij Ile chcesz za niego? 40 GB, tak?
UPDATE: Teraz przeczytałem, że oddać. To zmienia postać rzeczy.
Pytanie do graczy. Chcecie ryzyko, ze jak hdd padnie to bedzie znów zrzutka? Jeśli tak, to serw będzie o wiele szybciej. Jeśli nie, to musimy dozbierać na hdd na gwarancji.psychic - Pon 16 Sty, 2006 18:15
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Pytanie do graczy. Chcecie ryzyko, ze jak hdd padnie to bedzie znów zrzutka? Jeśli tak, to serw będzie o wiele szybciej. Jeśli nie, to musimy dozbierać na hdd na gwarancji.
tak WEGier - Pon 16 Sty, 2006 18:15 Solid bierzmy co jest jak kochana baba daje , a tak w ogóle to nie znam się ale wydaje mi się, że tffardy wytrzyma.
---------------------
Dzięki Baba, jesteś WIELKA/I a to dla Ciebie bo wiem, że lubisz tą facjatęsiatkarz - Pon 16 Sty, 2006 19:05 ja moge oddac na cele WOPB swoja stara rive tnt2 m64 jest po super moddingu oparta na konwekcyjnym chlodzeniu czyli zero halasu to byl pierwszy modding moj psc i naszego kumpla:)ritarded l. - Pon 16 Sty, 2006 19:55 ja moge oddac pentium 100 i karte graficzna wielkosci mojej obecnej plyty glownej i 32mb ram wielkosci karty graficznej nowik - Pon 16 Sty, 2006 19:57
VorteX^^ napisał/a:
ja moge oddac pentium 100 i karte graficzna wielkosci mojej obecnej plyty glownej i 32mb ram wielkosci karty graficznej
VorteX^^ napisał/a:
wiesz sid co innego offtop w dziale offtopic ktory do tego jest, a co innego w dzialach gdzie posty sa naliczane - jak w tym przypadku.
- powiedział Vorek
no i ludzie slac kase slac bo grac nie ma gdzie ritarded l. - Pon 16 Sty, 2006 20:11 ja mowie sero, ze moge to oddac nowiec Dzejms - Pon 16 Sty, 2006 20:18 UWAGA! UWAGA!
Podaję stan konta Bydzi na godzinę 20.00 :
260 zł
Jak widać sporo brakuje. Wciąż czekamy na wszystkie zapowiadane wpłaty bo chyba jeszcze nie dotarły.
PAMIĘTAJCIE! Każda złotówka sie liczy.