CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - melepeta
SiD - Śro 22 Lut, 2006 14:08 jak każdy zarzuca OT to ja też, kara mysi byc proponuje tydzien bez bydzi dla ola WEGier - Śro 22 Lut, 2006 15:06 a tak się plułeś mistrzu
jestem za karą dla olo84 i tego welderaVegeta - Śro 22 Lut, 2006 16:46 nioolo gdzie ty jestes z tym swoim kolega?? nio moze teraz podwazycie argumenty.... jak dla mnie wer.. ban na tydzien a olo na 2 tygodnieritarded l. - Śro 22 Lut, 2006 17:41 j.w.olo84 - Pią 24 Lut, 2006 10:01
olo84 napisał/a:
grałem z kumplem ze stancji który siedział obok tak więc wiem bo mi powiedział "co za KWykrzyknik! raszuje a że byłem obok na mości i widzałem Cie w celowniku i ost runda:) to zeskoczyłem przebiegłem do bramy i przez brame przebiegłem na zegar już nie patrzyłem
"***cenzura*** za co adminie plebsie" chyba tak leciało"
smieszny jesteś sam raszujesz potem kickujesz ale nie Twoje tłumaczenie "ale ziomek zeskoczyłem z tego mostu " jest na odpowiednim poziomie
ale Ty możesz raszować zal
szkoda że niektórzy czytają wybiórczo
tyle odnośnie przekleństwa pisałem od razu jak zareagowałem mozę zbyt ostro i należy mi sie za to ban i tego nie kwestionuje ale
Cytat:
Logi wyraźnie pokazuja ze Ty zaczoles olo tekstem 'kur.wa, plebie". W tym momencie moglbys odrazu perma zarobić za taki tekst.
medium mowi, ze rasz byl, ale po czasie, pozatym to ze ktos raszowal, jesli juz raszowal, to wcale cie nie usprawiedliwa.
Nie ma tu zasady, ze jak jednemu sie uda to drugi ma przyzwolenie.
medium mowi ze ktos=melepeta/ja raszował to wcale mnie nie usprawiedliwia fakt nie usprawiedliwia
a skarga jest z powodu
Kod:
M"HAHAHHA skarge mam na forum Wykrzyknik"
M"HAHAHHAA"
M"skarga mnei straszy"
M"wies ziel tu ejst teraz swiadkow na to ze mialem racje"
M"ktos jescze che zlozyc"
rs|medium"ejj kles to bylo po minucie"
M"roach tylko napisz w skardze ze napisales adminie plebsie"[quote]"***cenzura*** za co adminie plebsie" chyba tak leciało" [/quote]
rs|medium"ejj kles to bylo po minucie" a może to o mnie chodziło i nie raszowałem i dostałem kicka za darmo???
a pisanie takich tekstów hahha mam skarge na mainie jest zenujące
mam farie i dlatego tu nie zaglądałemkiciper - Pią 24 Lut, 2006 11:48 mam propozycje
TEMAT ZAMKNACMelepeta - Pią 24 Lut, 2006 12:22 Ziommmmmm daj sobie już spokój bo porostu mnie to śmieszy ... nic tym nie zdziałasz a MediuM to mój ziom także i tak ... nic nie wskurasz ... a pozatym ja wiem kiedy zrobie coś żle ... i wiem za co moge przeprosić, a za co nie w tym wypadku niemam sobie nic do zarzucenia ... więc ODBIJ
kara dla olo 2 tygodnie BAN ....:Solid_Snake:. - Pią 24 Lut, 2006 12:56 amx_ban 10080