CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Zagadki ;)
siatkarz - Pon 20 Mar, 2006 16:29 a czy ktos powiedzial ze jest noc? poprostu jest dzien... dlatego kierowca go zauwazyl olo84 - Pon 20 Mar, 2006 16:33 dokładnie Twoja kolej siatek P-C P-K - Pon 20 Mar, 2006 20:48 Eee to Solida to myślałem, że coś w stylu:
Nie można powiedzieć co im powiedział stary typ bo mówił im na ucho.
A tu takie cuś..:Solid_Snake:. - Pon 27 Mar, 2006 19:31 siatek...
siatkarz - Pon 27 Mar, 2006 21:10
Kod:
Jedziesz samotnie samochodem nocą w burzy. Mijasz przystanek autobusowy i widzisz troje ludzi oczekujących na autobus:
- Staruszkę, która wygląda, jakby właśnie umierała,
- Twojego dobrego przyjaciela, który kiedys uratował Ci życie.
- Cudowna kobietę (lub faceta), dokładnie taką o jakiej zawsze marzyłeś.
Komu z nich zaproponowałbyś podwiezienie, zakładając, że masz tylko jedno wolne miejsce w samochodzie (powiedzmy, ze jedziesz małym kabrioletem)?
kiciper - Pon 27 Mar, 2006 21:26 proste ze kobitke!!!
uzasadnienie???
babcia pewnie sciemnia...
przyjaciel zrozumie...
a i dodam ze mam zalozony dach w kabrio!!!!sidney - Pon 27 Mar, 2006 21:32 lub tez bierzesz sie za dziewuszke dajesz kluczyki kumplowi zeby zawiózł babkę do szpitala i wszyscy zadowoleni siatkarz - Pon 27 Mar, 2006 21:42 tak jest sidney twoja kolej
PS. kizia tylko o jednym kiciper - Pon 27 Mar, 2006 23:48 ta a ja z panna na deszczu wichura pizzzzdzziii zimno mokro wieje.... brrrr....
a potem zapalenie pluc... eee gruzlica i Ban na zycie!!!