CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Lag na bydziach
siatkarz - Wto 23 Maj, 2006 22:25
RazeL napisał/a:
moje wyniki roznia sie od wszystkich ktore tu widzialem ;/ OCB w tym
zalezy od tego jakie masz lacze...WOJTAS - Wto 23 Maj, 2006 22:28 ja mam lacze Multimedie 256 bez zadnych ograniczen. Tranfer moze i mam maly ale nigdy nie spada jak duzo sciagam. Jak juz kiedys mowilem nie mialem nigdy takich lagow na bydzi tylko od jakigos czasu zaczelo cos swirowac siatkarz - Wto 23 Maj, 2006 22:35 ja mam neo 1024 bez limitow (fartuch , nie pytajcie czemu) i nie zauwazylem jakiegos zbytniego wzrostu pingu... no moze o 10
a moze troche uszczuplic serwer do tych 16 slotow.. chociaz na chwile...
nie wiem czy to czasem nie szukanie zrodla problemu na sile... ale...WOJTAS - Wto 23 Maj, 2006 22:40
siatkarz napisał/a:
a moze troche uszczuplic serwer do tych 16 slotow.. chociaz na chwile...
Mysle ze to w niczym nie pomoze bo nawet jak bydzia {3} zostala wylacozna to nic sie nie zmienilo, a jak nie ma pelnego serva to i tak pingi niektorym skacza. Ja sie zabardzo na laczach internetowych nie znam ale wiem jedno...COS JEST NIE TAK, I COS Z TYM TRZEBA ZROBIC. A jesli sie nie da nic zrobic bez szkody dla servera to ja juz moge przecierpiec ten ping 150 bo loss i choke sa nie wielkie w granicach 0/10 siatkarz - Wto 23 Maj, 2006 22:47 ustaw moze rate?:>
ja gram na takich bo podobno sa fajne i wogole super 9board tak mowi)
mam walsnie takie ustawienia tylko rate mam 20000 i ex_interp 0.1 bo jak ustawie na np. 0.01 to jakos dziwnie mi sie ludziki tna.
P.S Nie znam sie zabardzo na tych komendach i nie wiem ktore moge zmieniac by polepszyc grywalnosc siatkarz - Wto 23 Maj, 2006 23:01 przy niskim interpie zawsze scina .. dlatego lepiej miec 0.05 czy 0.03 jak mowi worek.... przy 0.01 zcinaja sie postacie ritarded l. - Wto 23 Maj, 2006 23:04
siatkarz napisał/a:
przy niskim interpie zawsze scina .. dlatego lepiej miec 0.05 czy 0.03 jak mowi worek.... przy 0.01 zcinaja sie postacie
0.01 dziala jak masz maxymalne rate, dobrze skonfigurowany server + dobre lacze. czyli zwykle na LANie WOJTAS - Wto 23 Maj, 2006 23:04
zobaczcie to i powiedzcie mi teraz od czego to zalezy ze mam tak wielki ping ;/ (Trace route zrobiony przed 5 minutami)