To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Ponowna prosba !!!

ciasteczkowy - Nie 04 Cze, 2006 11:01

Rosomak wstrzymaj się jeszcze troche , zmiany będą niebawem, są juz rozpatrywane.
Spokojnie bez emocji bedzie dobrze panie Rosomak

MIKAS - Nie 04 Cze, 2006 11:54

Przyda sie zmiana paru mapek w MC :twisted: Ale nie takie zalowe :crazy:
.:Solid_Snake:. - Nie 04 Cze, 2006 12:03

ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f

jutro nastąpią pierwsze zmiany.

qBert - Nie 04 Cze, 2006 12:06

.:Solid_Snake:. napisał/a:
ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f

I od tego jesteś właśnie Ty... Czekamy aż sam zadecydujesz co i czy w ogóle zmienić w MC... Widać w sposób cywilizowany gracze nie potrafia zadecydować czego chcą...

.:Solid_Snake:. - Nie 04 Cze, 2006 12:18

qBert napisał/a:
.:Solid_Snake:. napisał/a:

I od tego jesteś właśnie Ty... Czekamy aż sam zadecydujesz co i czy w ogóle zmienić w MC... Widać w sposób cywilizowany gracze nie potrafia zadecydować czego chcą...

dlatego napisalem, ze jutro nastąpia pierwsze zmiany ;>

sorry qbert, ale nie musisz mi mowic od czego jestem, k?

ROSOMAK - Nie 04 Cze, 2006 12:21

ja dzis dam jakas propozycje - tylko moze cos z cs_ a nie de , poniewaz wiekszosc map na serwie jest de_ a gdyby cos niestandartowego dac a zarazem fajnego z pewnoscia byl bykl to spory plus dla serwera.
qBert - Nie 04 Cze, 2006 12:54

@Solid nie masz sie co bulwersowac, napisalem tylko zebys pogonil towarzystwo i sam zadecydowal a Ty bierzesz to do siebie...
ROSOMAK - Nie 04 Cze, 2006 13:33

Dobra panowie ja dam kilka propozycji co bym dodal - jakas jedna chociaz mniej lub bardziej znana a Wy oceniajcie:

1. Mapy de_ :

Zamiast mapy de_dust 2002 dal bym ta:

de_dust2005

Mapka ciekawsza , nowsza a wielka zmiana by nie byla - chociaz ??

lub ta:

de_dust2006

ta 2006 jest ciemniejsza w innym klimaciku

Nastepna mapka wydajaca sie dosc ciekawa :

de_colonial

Natej gralem na jakims polskim serwie:

de_downtown

2.Mapki cs_

cs_crest

Oczywiscie jeszcze dochodza mapki tzw. podstawowe tzn, italka , assault ten udoskonalony , militia tez jest spoko jak zbierze sie ekipka w CT.Wiadomo , ze map jest sporo i jest w czym wybierac.Mysle ez moja propozycja odnosnie mapy de_dust2002 jest dobra.

Pozdrawiam

qBert - Nie 04 Cze, 2006 13:46

ROSOMAK napisał/a:

1. Mapy de_ :

de_dust2005

sensowna propozycja ale zamiast DE_DUST... Przeciez nie bedziemy mieli 2 prawie identycznych mapek... pewnie lepiej niz na d1 sie gra na tej mapce...
ROSOMAK napisał/a:
lub ta:

de_dust2006

w zaciemnym klimacie imo... szczegolnie na lato, kiedy swieci slonce nam w okienko a tu taka ciemna mapa...

ROSOMAK napisał/a:
Oczywiscie jeszcze dochodza mapki tzw. podstawowe tzn, italka , assault ten udoskonalony , militia tez jest spoko jak zbierze sie ekipka w CT.Wiadomo , ze map jest sporo i jest w czym wybierac.Mysle ez moja propozycja odnosnie mapy de_dust2002 jest dobra.

Pozdrawiam

to jest fajny assault:
http://csm2.net/view_map....f5755b6726ed3da

MIKAS - Nie 04 Cze, 2006 13:49

ROSOMAK napisał/a:
Dobra panowie ja dam kilka propozycji co bym dodal - jakas jedna chociaz mniej lub bardziej znana a Wy oceniajcie:

1. Mapy de_ :

de_dust2005

lub ta:

de_dust2006

Nastepna mapka wydajaca sie dosc ciekawa :

de_colonial

Natej gralem na jakims polskim serwie:

de_downtown

2.Mapki cs_

cs_crest

Pozdrawiam

Tez jestem za wrzuceniem dusta 2005,bardzo fajna mapka,reszty nie znam :x