CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Ponowna prosba !!!
ciasteczkowy - Nie 04 Cze, 2006 11:01 Rosomak wstrzymaj się jeszcze troche , zmiany będą niebawem, są juz rozpatrywane.
Spokojnie bez emocji bedzie dobrze panie RosomakMIKAS - Nie 04 Cze, 2006 11:54 Przyda sie zmiana paru mapek w MC Ale nie takie zalowe .:Solid_Snake:. - Nie 04 Cze, 2006 12:03 ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f
jutro nastąpią pierwsze zmiany.qBert - Nie 04 Cze, 2006 12:06
.:Solid_Snake:. napisał/a:
ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f
jutro nastąpią pierwsze zmiany.
I od tego jesteś właśnie Ty... Czekamy aż sam zadecydujesz co i czy w ogóle zmienić w MC... Widać w sposób cywilizowany gracze nie potrafia zadecydować czego chcą....:Solid_Snake:. - Nie 04 Cze, 2006 12:18
qBert napisał/a:
.:Solid_Snake:. napisał/a:
ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f
jutro nastąpią pierwsze zmiany.
I od tego jesteś właśnie Ty... Czekamy aż sam zadecydujesz co i czy w ogóle zmienić w MC... Widać w sposób cywilizowany gracze nie potrafia zadecydować czego chcą...
dlatego napisalem, ze jutro nastąpia pierwsze zmiany ;>
sorry qbert, ale nie musisz mi mowic od czego jestem, k?ROSOMAK - Nie 04 Cze, 2006 12:21 ja dzis dam jakas propozycje - tylko moze cos z cs_ a nie de , poniewaz wiekszosc map na serwie jest de_ a gdyby cos niestandartowego dac a zarazem fajnego z pewnoscia byl bykl to spory plus dla serwera.qBert - Nie 04 Cze, 2006 12:54 @Solid nie masz sie co bulwersowac, napisalem tylko zebys pogonil towarzystwo i sam zadecydowal a Ty bierzesz to do siebie...ROSOMAK - Nie 04 Cze, 2006 13:33 Dobra panowie ja dam kilka propozycji co bym dodal - jakas jedna chociaz mniej lub bardziej znana a Wy oceniajcie:
Oczywiscie jeszcze dochodza mapki tzw. podstawowe tzn, italka , assault ten udoskonalony , militia tez jest spoko jak zbierze sie ekipka w CT.Wiadomo , ze map jest sporo i jest w czym wybierac.Mysle ez moja propozycja odnosnie mapy de_dust2002 jest dobra.
w zaciemnym klimacie imo... szczegolnie na lato, kiedy swieci slonce nam w okienko a tu taka ciemna mapa...
ROSOMAK napisał/a:
Oczywiscie jeszcze dochodza mapki tzw. podstawowe tzn, italka , assault ten udoskonalony , militia tez jest spoko jak zbierze sie ekipka w CT.Wiadomo , ze map jest sporo i jest w czym wybierac.Mysle ez moja propozycja odnosnie mapy de_dust2002 jest dobra.
Pozdrawiam
Tez jestem za wrzuceniem dusta 2005,bardzo fajna mapka,reszty nie znam