To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - ZLOT bydziakow ?? Bydgoszcz 2007 :D

potek - Pon 05 Lut, 2007 18:21

ok jutro podzwonie i popytam :)
foXx - Pon 05 Lut, 2007 18:26

.:Solid_Snake:. napisał/a:
Lipiec to bedzie IMO najlepszy okres, tak połowa, około 15stego bedzie super.

Termin good zważywszy na to, że 10 lipca mam urodziny :crazy: xD jak będzie zlot na mazurach to może zawitam :P :jezyk:

potek - Pon 05 Lut, 2007 19:52

prosze pisac kto by przyjechał na mazury? jutro bedze dzwnił i orietował się w cenach za domek. Tyle ile osób bedzie
$w!ezak - Pon 05 Lut, 2007 20:12

do wakacji jeszcze troche czasu jest, nie sądzisz :/ ?
Moras - Pon 05 Lut, 2007 20:18

na dzien dzisiejszy to sie pisze, ale nie wiem co bedzie za pol roku :P
nowik - Pon 05 Lut, 2007 20:20

Swierzak wlasnie dobrze Potek robi... jakbysmy sie zajeli tym w wakacje albo tuz przed nimi to rezerwacji jest pelno i ciezkoby bylo znalezc cos dla powiedzmmy tych 20~30 osob w jednym miejscu... DOBRYM miejscu i TANIM i tak zeby nikomu nie przeszkadzac...
kyryry - Pon 05 Lut, 2007 21:42

Jak jeziorko to ja sie pisze :banan:
I tak nie mam jeszcze planow na wakacje :faja:

qBert - Pon 05 Lut, 2007 22:10

ja tam bym się pisał ale mnie w PL nie bedzie :0o: :(
Ja tam we wrześniu mogę podlecieć na zlot :) Jeszcze ewentualnie tak po 20 sierpnia... Ale wiem że większość się nie dostosuje przecież do 1 osoby więc przykro mi ale nie wpadne ;(

$w!ezak - Pon 05 Lut, 2007 22:19

ja tez napewno nie wpadne bo mnie rodzice nie puszczą :] i sie tym wcale nie przejmuje :] wiadomo chciałbym sie z wami wszytskim zobaczyc no ale niestety lipa :0o:
qBert - Pon 05 Lut, 2007 22:23

$w!ezak napisał/a:
ja tez napewno nie wpadne bo mnie rodzice nie puszczą :] i sie tym wcale nie przejmuje :] wiadomo chciałbym sie z wami wszytskim zobaczyc no ale niestety lipa :0o:

powiesz ze jedziesz z kółkiem parafialnym na odwyk od zielonego to Cie puszczą :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: