CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - V A L V E OPANUJ SIĘ !!!
teczufka - Pią 09 Mar, 2007 14:11 Nic nie podmienia tylko dodaje stare elementy csa spowrotem w tym ten dll.
Edit: Fix juz nie dziala.qBert - Pon 12 Mar, 2007 09:09
Kod:
Dostalem dzisiaj odpowiedz na moje pytanie do Jasona Ruymena.
Ad blockery nie beda banowane, gdyz nie sa niczym innym, jak orginalnymi plikami steam'a i cs'a, pochadzacymi z czasow przed zmiana na reklamy.
To jest glowny powod. Dostalem wiadomosc, ze blokowanie kont z takimi plikami mogloby zaszkodzic strasznie duzej ilosci osob, ktore nie wylaczaja komputera i steama przez wiele dni, czyli nie mialy update'a z reklamami, a mimo to mogly swobodnie grac i nie mialy pojecia o reklamach.
Tak wiec mozecie spac spokojnie. Zostala zrobiony update steam'a, ktory naprawia ladowanie sie plikow starszych, i jezeli takowe sa w folderze cstrike, to wowczas zaladuja sie pliki z GCF'a.
dobrze, dobrze - im więcej tym lepiej. Ja też wysłałem posta do linku od qberta, daj mi też adres gdzie ty wylałeś kryryry
jak znam życie > nic nie zdziałamy - stara zasada marketingu : ludzie nie lubią zmian, żadnych ale człowiek po pewnym czasie się do wszystkiego przyzwyczaja i w końcu przestaje mu to przeszkadzać. Ale jak mówie > nie zaszkodzi, bo po dużej ilości skarg, firmy które miałby się reklamować w cs zrozumieją że mogą odnieść efekt wręcz odwrotny, znienawidzenie marki.
a nie mówiłem ze się przyzwyczaicie?
teraz powoli będą dorzucać reklamy jak tylko się jeszcze bardziej uspokoij domeztoz - Pon 09 Kwi, 2007 14:15 wlasnie... ma moze ktos jakiegos nowego fixa do reklam qBert - Pon 09 Kwi, 2007 20:02 na boardzie się chwalił jakiś typ że przeprogramował coś tam bodajże w C++ ale nie wie czy za to VACek nie banuje więc na razie nie daje tych plików. Miał dać po jakimś czasie, ale słuch o nim zaginął... Czekamy...