CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Oponki zimówki :D
psychic - Śro 07 Lis, 2007 23:06 ja kupilem jakies chyba jumane nowe debice hehe idz do znajomego pana wulkanizatora i zapytaj ladnie czy ma jakies oponki
// zapomnialem ze psc jest zalogowany to pisalem ja siatek adaxdk - Czw 08 Lis, 2007 00:14
WEGier napisał/a:
ja tam zakładam na ALUsy ... jak się zniszczą to daję do renowacji, jak się nie da to sobie najwyżej kupie nowe
nowe nowe .. to tak jak cheaty a zadbać o stare to juz problem tak ?!
U mnie to zimówki już na standardach stoją, czekają na wymianę w garażu ^^qBert - Czw 08 Lis, 2007 11:36 WEGier lolq, pisałem że marnemu kierowcy i opony za 1000 zeta nie pomogą. A wyższości zimówek nad letnimi w okresie zimy nie kwestionuję...
Poza tym mieszka i poruszam się po duży mieście i nie potrzebuję opon na śnieg... Raczej na wodę WEGier - Czw 08 Lis, 2007 11:37 A ja Ci napisałem że żartuję taaaaki żarcik był wieczornej pory o słabej jakości ;Dtryvial - Czw 08 Lis, 2007 21:57 a dziekuje WEGier za zyczonka ciekawe jak ten fakt bachorka w rodzinie odbije sie na csie
a dziekuje WEGier za zyczonka ciekawe jak ten fakt bachorka w rodzinie odbije sie na csie
pozdro
oponiarski szał sie zaczal
zapytaj rosomaczka potek - Sob 25 Paź, 2008 19:00 ok więc potrzebuje opon zimowych do nowego samochodu 215/55 R16 co polecacie foXx - Sob 25 Paź, 2008 19:07 ja w zeszlym sezonie zakupilem GoodYear UltraGrip 7+ i sprawuja sie niezle, chyba ze duzo jezdzisz po nieodsniezanych drogach, to musisz sie liczyc ze czasem mozesz sie zakopac ;pkiciper - Nie 26 Paź, 2008 15:42 http://www.allegro.pl/ite...na_allegro.htmltryvial - Nie 26 Paź, 2008 16:57
kiciper napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite...na_allegro.html
nie wiem co to za model tigar moze byc ze to jakas wersja produkowana tylko na azję, nie ryzykowałbym
z rozmiaru 215/55r16...
moze najpierw kilka pytan: jakie auto, moc, jakie wymagania co do opon (ciche czy przyczepne; trwale czy komfortowe, etc), gdzie uzytkujesz (miasto/poza), ile km miesiecznie (zimą), styl jazdy (agresyw/umiark/spokojny)
foxx poleca ug7+, opony z najwyzszej polki, popieram, sa swietne,
jak sie zakopiesz na odsniezonym terenie to tylko łancuchy pomogą