To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D

LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 18:31

:)
Trel - Wto 23 Paź, 2007 18:41

LYDZIA napisał/a:
po stracie mamy mam tylko tate

imo dlatego wlasnie powinienes duzo bardziej respektowac takie sprawy, bo nie tylko ty mogles stracic jednego z rodzicow. A sadzac po sytuacji na serwerze, w zwiazku z ktora zostalismy ukarani, takowego respektu definitywnie nie widze. Pisze respektu bo nie wymagam juz od ciebie szacunku. Jesli bys nie zrozumial to klikaj...

WEGier - Wto 23 Paź, 2007 18:44

nie, bo nie wierzę w resocjalizację
i.S.b - Wto 23 Paź, 2007 18:49

G-HAT napisał/a:
ja jestem za unbanem, jestem bratem lydki i to dobry gracz. duzo sie nasluchalem od niego i o tobie domez , sam tez gralem na tym servie. mam nadzieje ze go odbanujecie bo to za co go zbanowaliscie to jest glupota .Jeszcze po miesiacu bana niechcecie go odbanowac. G-HAT

Dziwne, żebyś nie był za unbanem, jak jesteś jego bratem :hahaha:

Masz nadzieje, że go odbanujemy ? hmm i tylko to Ci pozostaje :]

Powiadasz, że to GŁUPOTA z NASZEJ strony, to, że Twój brat ma tu bana ? Sorki chłopaku, ALE głupotą to było to, czym sobie Twój brat zasłużył na tego bana.
Gram tu ok 3 lata, Admina mam 2, i uwierz mi na słowo, tutaj za darmo takich nagród jak ban nikt nigdy nie dostał, na taką specjalną nagrodę trzeba sobie specjalnie zasłużyć(Co Twój brat zrobił niejednokrotnie).

Mimo to jestem za tym, żeby mu tego bana zdjąć i dać mu DEFINITYWNIE ostatnią szansę.

Pozdrawiam // iREk

P.S : LYDZIA, dam Ci radę, nie odpisuj na każdego posta, bo to lekkie przeginanie. Zachowaj skruchę i czekaj cierpliwie na werdykt. Nie ukrywam, że to pogarsza Twoją i tak marną sytuację. Zatem weź sobie moje słowa do serca.

Rider - Wto 23 Paź, 2007 19:09

Ja z natury naiwny jestem chłopak stara sie więc może może ... ja jestem skłonny dać mu szanse ... i dać pod mocną obserwacie ...
Sinecod - Wto 23 Paź, 2007 19:14

on jest gorszy niz kaktus na d()pie .... co za niereformowalny szczeniak .... i bedzie spamowal i zakladal kolejne bezsensowne topici .....

Taka moja mala dywagacja : A skad wiadomo ze ten jego brat nie jest wirtualny ? :)

Sinecod - Wto 23 Paź, 2007 19:16

zakmnac i usunac ten balagan :)
LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 19:43

hahaha MAM WIRTUALNEGO BARTA HAHAHAHHAHA
Sinecod - Wto 23 Paź, 2007 19:50

IrYs napisał/a:
Mimo to jestem za tym, żeby mu tego bana zdjąć i dać mu DEFINITYWNIE ostatnią szansę.
Irys myslalem ze ty bedziesz ta opoka normalnosci i poziomu :)
Jestes mietki :P

kiciper - Wto 23 Paź, 2007 19:50

zaczyna mnie to irytowac
zmiana zdania perm=perm

zmienilem zdanie
jestem na
NIE