CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Sluchawki
qBert - Czw 27 Mar, 2008 20:35
Viper napisał/a:
Nie mam przekonania do dopinanego na jacki micka.
podaj chociaż jeden SENSOWNY argument. JEDENadaxdk - Pią 28 Mar, 2008 00:59 jeden ...
hymm...
...
a nie miałes nigdy czegos takiego jak zepsute wejscie do słuchawek (w mp3, discmanie, wolkmenie). Miałem sytuacje, że na przykład gniazdo do czincza, bylo zepsute, ponieważ za duzo razy było wtykane albo szarpane (na sile wsadzone). Było trzeba odpowiednie ustawiac, tak zeby grały dwie strony. To jest tylko mechanika i jak jest zrobiona stabilnie, to wiadomo że pociągnie dłużej jak bedzie na stąłe zmontowana. Bez żadnych złączeń, które moga wpływa rózniez na jakośc sygnału.mARV - Pią 28 Mar, 2008 13:12 Hmm adaxdk a czy ty w ogóle widziałeś słuchawki z mikrofonem ? bo z twojej wypowiedzi wygląda że nie. Słuchawki z mic różnią się w tym że w 1 kablu są przewody od mic-a i słuchawek natomiast na końcu i tak masz 2 x minijack które musisz wpiąć do karty dźwiękowej, analogicznie słuchawki + osobno mic = również 2x minijack jedyna różnica że masz 2 przewody osobno od słuchawek i mic-a. Druga sprawa to że "biednych ludzi" nie stać na kupno badziewia bo potem okazuje się że trzeba kupować 2 razy. Hmm koszt mic-a to 7.80 zl takiego przypinanego do koszuli nie kupować zadnych wynalazków na statywach.adaxdk - Pią 28 Mar, 2008 13:33 mARV, nie zrozumieliśmy się, i nie rób ze mnie bałwana.
mówiłem o Creative Fatal1ty.
Najpierw czytaj o czym mowa.mARV - Pią 28 Mar, 2008 13:41 Wiesz cztając nawet 10 ostatnich postów ciężko dojść do tego że wypowiadasz sie o creativie, szczególnie że viper dal odpowiedz "dopinanego minijack-a" nie wspominając o micViper - Pią 28 Mar, 2008 15:05 OT: Nie ja, to adax nawet sie podpisał, naszło go na psiane jak wodke pilismy u mnie..
MIKAS - Pią 28 Mar, 2008 22:51 qb. moze jestem malo doswiadczony w tej kwestii ale to najlepsze sluchawki jakie dotad mialem myslisz ze wysiadaja przy Senkach? Niewielka roznica w ceniemolti - Sob 29 Mar, 2008 12:27 Ja mam Fatal1ty i bardzo sobie chwale. A koszt tez nie wielki - 84 zladaxdk - Sob 29 Mar, 2008 13:26 molti, nie bolą Cie uszy jak dłuższy czas masz je na głowie wygodne są mów opowiadaj .. bo zaczynam sie przekonywac jezeli to tylko 84złpsychic - Sob 29 Mar, 2008 14:14 http://www.gry.gildia.pl/...eative_fatal1ty