polac mu !opar - Pią 24 Paź, 2008 06:40 Zarząd S.A. i jego paroby (oczywiście mam chodzi mi o firmę gdzie pracuje hehhe dopiero skapnąłem się co może jeszcze się kryc pod skrutem S.A. )tryvial - Pią 24 Paź, 2008 07:05
opar napisał/a:
Zarząd S.A. i jego paroby
ja mam akurat dobre skojarzenia z zarządem sa i ich parobami
nie cierpie miec kaca po 4 piwach qwa ***...żenuaritarded l. - Pią 24 Paź, 2008 07:32 nie cierpię autobusów podmiejskich. spóxniony pół godizny lub w ogóle nie przyjezdza. zapchany robolami, smierdzacy i ***cenzura*** jak krowa w rumuniiWOJTAS - Pią 24 Paź, 2008 10:31
ritarded l. napisał/a:
nie cierpię autobusów podmiejskich. spóxniony pół godizny lub w ogóle nie przyjezdza. zapchany robolami, smierdzacy i ***cenzura*** jak krowa w rumunii
TRUE
(dlatego kupilem rower)
ceny mnie irytuja i pare innych ;P-I.G.L.A.X.- - Pią 24 Paź, 2008 11:23 Nie cierpie osob ktore wysylaja mi zaproszenia na naszej klasie a nigdy z nimi nie zamienilem wiecej niz 2 zdan :Sadaxdk - Pią 24 Paź, 2008 11:31 nienawidzę kataru .... smarkania, zatykania nosa, irytacji kiedy musisz wysmarkac nos, a nie masz chusteczki ...foXx - Pią 24 Paź, 2008 11:51 A mnie denerwuja eLki ktore jezdza po Bialymstoku, masakra, przez miasto 20-30km/h. A jeszcze bardziej denerwujace to jest, gdy sie spieszysz gdzies, a tu na kazdym skrzyzowaniu przed Toba eLka, 3 razy silnik zgasnie, pozniej szarpnie i jakos pojedzie, ale chyba przez cale skrzyzowanie na 1 biegu ;f