CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To ja tez sie pochwale xD
wzr - Wto 13 Paź, 2009 23:32 ja mówie o bicepsie orion151 - Śro 14 Paź, 2009 00:01 a sine wypina klate na axn
lydka - Śro 14 Paź, 2009 00:07 sajnkot mocno opalony jesteś ^^ ciacho -I.G.L.A.X.- - Śro 14 Paź, 2009 05:09 HA! wstalem wzr - Śro 14 Paź, 2009 08:06 ha teraz na szczepienie i pobranie krwi
wczoraj piłem to źle ?wims - Śro 14 Paź, 2009 08:30 wzr, nastaw się na wszystko... ja po przepiciu poszedłem oddać krew i najpierw padło podejrzenie nowotworu, a przy 2 probie żółtaczka typu C, także gl! ;Pwzr - Śro 14 Paź, 2009 09:11 To jest tak, miałem pobieranie krwi , zaszczepiłem sie przeciwko grypie i przeciwko tężcowi jak odbije sie to na moim zdrowiu to ociepjeruniesiarczysty igła zapłaci za leczenie qBert - Śro 14 Paź, 2009 09:59
wims napisał/a:
wzr, nastaw się na wszystko... ja po przepiciu poszedłem oddać krew i najpierw padło podejrzenie nowotworu, a przy 2 probie żółtaczka typu C, także gl! ;P
hehe
Czyżbyś miał podniesione transaminazy wątrobowe?
Jeśli tak to znam to skądś
Ja już 2 razy miałem badania na kasu i zawsze miałem to podniesione. Później sprawdzanie czy to nie rak, albo żółtaczka wims - Śro 14 Paź, 2009 11:42
qBert napisał/a:
wims napisał/a:
wzr, nastaw się na wszystko... ja po przepiciu poszedłem oddać krew i najpierw padło podejrzenie nowotworu, a przy 2 probie żółtaczka typu C, także gl! ;P
hehe
Czyżbyś miał podniesione transaminazy wątrobowe?
Jeśli tak to znam to skądś
Ja już 2 razy miałem badania na kasu i zawsze miałem to podniesione. Później sprawdzanie czy to nie rak, albo żółtaczka
dokładnie tak, a oprócz tego poziom białych krwinek miałem przekroczony o ponad 100%
Norma przewiduje 10 jednostek, rakowcy zaczynają się od 17, a ja miałem 21
nic nie poradzę na moją wieczną miłość do whisky ;-)
(lekarz ostatecznie prosił o znaczne ograniczenie spożywania )WOJTAS - Śro 14 Paź, 2009 15:17 naswietlilem sobie oczy i teraz co noc cierpie ;D