CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
Trel - Wto 30 Paź, 2007 19:24
Puma napisał/a:
A o którym mówisz?:) Bo mam 4 a na zdjęciach widać 1 cały i połowę drugiego A ogólnie to mam cztery
A co do tego czy nowa no to można tak powiedzieć Grałam tu ale sporo czasu temu I nikt mnie nie pamięta prócz RadukE
bosz raduk babiarz P-C P-K - Wto 30 Paź, 2007 20:21 Babe by se znalazł a nie. 100 lasek ale na necie Czekam na ciętą riposte N0W!k - Wto 30 Paź, 2007 20:32 chyba ja pokaze swoja twarz.... tylko prosze bez docinek za piekny to ja nie jestem
ja jestem tym typkiem w srodku z plakietka na szyi i bialej blusce;p
zdjecie z zawodow 1 miejsce;pROSOMAK - Wto 30 Paź, 2007 20:38 A tutaj ja ze swoim synkiem Kacprem
Popieram. Rosiu podobni do siebie jestescie Puma - Wto 30 Paź, 2007 21:49 qBert faktycznie pytałeś się ;P
No Rosomak masz ślicznego synka Za 6 miesięcy wstawię zdjęcie mojego bobasa ROSOMAK - Wto 30 Paź, 2007 22:46 Dzieki wielkie no maluszek jest kochany ale czasami w nocy daje popalic
Widocznie odziedziczyl po mnie nocnomarkostwo
No to zapodam jeszcze jedno foto junior ROSOMAKA
Oto maly ROSIU
qBert - Wto 30 Paź, 2007 22:54 Jak tak gadacie o tych dzieciach to czuję się piękny i młody przy was WEGier - Wto 30 Paź, 2007 23:00
ROSOMAK napisał/a:
Dzieki wielkie no maluszek jest kochany ale czasami w nocy daje popalic
Widocznie odziedziczyl po mnie nocnomarkostwo