CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
Puma - Wto 30 Paź, 2007 23:01 Jaki śliczny. No ja liczę na to że będę miała córe ! qBert dziecko to coś wspaniałego cudowne uczucie Mimo tego że jestem jeszcze młoda nie żałuję niczego qBert - Wto 30 Paź, 2007 23:05 to najważniejsze
Powiem tak: Jak się urodziłem mój Ojciec miał właśnie tyle lat co ja... No i ja NIE WYOBRAŻAM sobie tego... Podejrzewam że gdybym stanął przed faktem dokonanym to może wyglądało by to inaczej. Napewno bardzo się dorośleje, zmienia w obliczu takich faktów. Ale w tej chwili, dobrze jest mi jak mam...
PS. Wąglik, a Ty kiedy sobie sprawisz takie cacko? Puma - Wto 30 Paź, 2007 23:08 Heh no dorośleje się to fakt Nie ma już imprez, późnych powrotów do domku :p Są teraz same obowiązki WEGier - Wto 30 Paź, 2007 23:09
qBert napisał/a:
to najważniejsze
Powiem tak: Jak się urodziłem mój Ojciec miał właśnie tyle lat co ja... No i ja NIE WYOBRAŻAM sobie tego... Podejrzewam że gdybym stanął przed faktem dokonanym to może wyglądało by to inaczej. Napewno bardzo się dorośleje, zmienia w obliczu takich faktów. Ale w tej chwili, dobrze jest mi jak mam...
PS. Wąglik, a Ty kiedy sobie sprawisz takie cacko?
niezbadane są ścieżki Pana
ale jak patrze na Irysa to się zastanawiam Moras - Wto 30 Paź, 2007 23:17
WEGier napisał/a:
ale jak patrze na Irysa to się zastanawiam
ritarded l. - Wto 30 Paź, 2007 23:20
WEGier napisał/a:
qBert napisał/a:
to najważniejsze
PS. Wąglik, a Ty kiedy sobie sprawisz takie cacko?
niezbadane są ścieżki Pana
ale jak patrze na Irysa to się zastanawiam
bamc - Śro 31 Paź, 2007 01:10
Shot with DiMAGE X50 at 2007-10-22