CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Total Spam - tworzymy opowiadanie... dołącz wyraz... :D
qBert - Pią 12 Wrz, 2008 14:50 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
Pomyslal wiec wspaniale jest zycie jak sie ma 80letnia kochanke i jej psa naraz. Dzastin i jego wspaniala kochanka, która nazywa się Stasia poszli do Heńka po trzy małe, duże wielbłądy WEGierusy pospolitusy dwu pindolowe i osmio jajowe a tam archeolodzy!!
Archeolodzy jak to oni w zwyczaju mają zaczeli kopac sie po glowach bo Irys znow narobil zamieszania. Po długiej naradzie doszli do wniosku ze trzeba cos skrecic z bielizny sklepowej. "NO WIEC KREC " Krzykna jeden z wielu i podwędził stringi ze sklepowej pułki .. chyba Pólki analfabeto. Wiec sklepowy analfabeta zalamany ortografia postanowil upiec słownik ale swahili bo polskiego przeciez nie znal. Zwrocil sie o pomoc do Przema z dołu tego forum ktory ostatnimi czasy napastuje Sylwusie bo przypomina mu Irysa
Sylwusia przypominająca Irysa, wyciskała sobię grzyba z ucha. Zalamany chlopak Sylwusi bierze z niej przykład , choć chciał hodować na święta , te jędrne pstrągi. Pstragi ? Zdziwil sie Uczulony i poszedł poczytac najnowszego "Hustler'a" w ktorym to zobaczyl jak zrobi wegetariańską wieprzowine. Nastepnego dnia zobaczył namiot w ktorym spał męski ... ŻIGOLAK ;o o imieniu nieznanym. Postanowil usiąśc na skalnym wybrzezu i drzwi bez klamek. Zaczal zastanawiac sie nad sensem dziurawienia sera w proszku. Myslial myslali i nagle się spaskudził w majty. O nie! Dlaczego on mi to znow zrobil! - rzekla Puma i poszla to posprzatac. Nagle doszla do wniosku, ze nie! Ona tego nie zrobi i wyreczy ja Sinecod!. Zmeczony Siecode położył głowe w tym co posprzątał i powiedzial "zycie jest piekne" po czym poszedł na śniadania do Czeczenii gdzie toczyla sie wojna opietruszke. Nastepnego dnia rolnik
zaciągnął się oparami skarpet GośćaSinecod - Pią 12 Wrz, 2008 15:11 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
Pomyslal wiec wspaniale jest zycie jak sie ma 80letnia kochanke i jej psa naraz. Dzastin i jego wspaniala kochanka, która nazywa się Stasia poszli do Heńka po trzy małe, duże wielbłądy WEGierusy pospolitusy dwu pindolowe i osmio jajowe a tam archeolodzy!!
Archeolodzy jak to oni w zwyczaju mają zaczeli kopac sie po glowach bo Irys znow narobil zamieszania. Po długiej naradzie doszli do wniosku ze trzeba cos skrecic z bielizny sklepowej. "NO WIEC KREC " Krzykna jeden z wielu i podwędził stringi ze sklepowej pułki .. chyba Pólki analfabeto. Wiec sklepowy analfabeta zalamany ortografia postanowil upiec słownik ale swahili bo polskiego przeciez nie znal. Zwrocil sie o pomoc do Przema z dołu tego forum ktory ostatnimi czasy napastuje Sylwusie bo przypomina mu Irysa
Sylwusia przypominająca Irysa, wyciskała sobię grzyba z ucha. Zalamany chlopak Sylwusi bierze z niej przykład , choć chciał hodować na święta , te jędrne pstrągi. Pstragi ? Zdziwil sie Uczulony i poszedł poczytac najnowszego "Hustler'a" w ktorym to zobaczyl jak zrobi wegetariańską wieprzowine. Nastepnego dnia zobaczył namiot w ktorym spał męski ... ŻIGOLAK ;o o imieniu nieznanym. Postanowil usiąśc na skalnym wybrzezu i drzwi bez klamek. Zaczal zastanawiac sie nad sensem dziurawienia sera w proszku. Myslial myslali i nagle się spaskudził w majty. O nie! Dlaczego on mi to znow zrobil! - rzekla Puma i poszla to posprzatac. Nagle doszla do wniosku, ze nie! Ona tego nie zrobi i wyreczy ja Sinecod!. Zmeczony Siecode położył głowe w tym co posprzątał i powiedzial "zycie jest piekne" po czym poszedł na śniadania do Czeczenii gdzie toczyla sie wojna opietruszke. Nastepnego dnia rolnik
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane!Puma - Pią 12 Wrz, 2008 15:23 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i Szczubel - Pią 12 Wrz, 2008 16:43 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada adaxdk - Pią 12 Wrz, 2008 16:53 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada z listonoszemPuma - Pią 12 Wrz, 2008 18:32 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada z listonoszem Razel. Wpadli bo musieli poinformowac biedna C_nad_C zewzr - Pią 12 Wrz, 2008 18:43 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada z listonoszem Razel. Wpadli bo musieli poinformowac biedna C_nad_C ze [b]RazeL jest w ciaży z [b]Puma - Pią 12 Wrz, 2008 18:49 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada z listonoszem Razel. Wpadli bo musieli poinformowac biedna C_nad_C ze RazeL jest w ciaży z w0mbatem! Szczubel - Pią 12 Wrz, 2008 23:43 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada z listonoszem Razel. Wpadli bo musieli poinformowac biedna C_nad_C ze RazeL jest w ciaży z w0mbatem! załamana C_nad_C umyłaPuma - Sob 13 Wrz, 2008 06:27 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dziś stanowczo nie wiem za ile biorą wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten palący sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower na gorąco ktory Boguc wystrugał z malin Józka, ulewa, deszcz padał jak zryty Beret Wiśniewskiego. Kwas krążył, odrzutowiec kołował, Kaczyński razem z Gołotą, okradając ks.Rydzyka całowali moherowy beret sekretarki. Ogórek wysuszony stał jak Giertycha i Leppera. Niestety zobaczyłem siusiaka i przeraźiłem się siusiaka, nagle poczułem ból w "PUPIE" wielki tak bardzo ogromny "Człon" pomyślałem, cóż życie jest wredne, wsadzi wszystko.Gadu-gadu z Majeczką Jeżowską NIE! Pies nasikal na kolana Majce Jeżowskiej i oblizał swojego siusiaka, nagle nasienie mojego chomika prysło na twarz mojej kochanej i energicznie wyjął pęto, krzyknął "MAMO! mój chomik jest psem, który śpiewa baranim głosem i ....przeraził się moszny mamy i taty a potem jego nosek był ochlapany przez mocz swojego chomika który był martwy. Ide do szkoły z moim psem który **cenzura** pod siebie ale także leje żółwia. Później gdy spojrzalem już nad nim stał mały YekyL KAT i śpiewał . Aż sysunia ostatni raz puściła kupę twardą na klatę swojego NIE!! Wreszcie będzie ostro hardcore komando foki śpiewały kawałek Siniatry nagranej na desce do robienia lodów na ciepło, ale jeszcze miały były byc siusiaki murzyńskich pasterzy i amerykańskich afroamerykaninów bez jaj ale zato mieli wielkie wąsy nad wielkimi ***cenzura*** ŚMIECHOWO kręconymi zębami, które były bardzo duże i małe zarazem smierdziały potem i przedtem, zarazem przedtem jak i potem ZAPEWNE wiecie co bedzie zaraz NIE!! jaraj się plebie! Haha zaśmiał się Melepeta z mojej łechtaczki którą potem zjadł. OMG co mięso bylo i polknal je bez przelykania, a wczoraj $w!erzak zrobil dobrze owcy jego przyjaciela Pindola IrYsa->Wyjdź boże BK n00bz0rdasy! Chyba dziś ŻYGNE wczorajszym kisielem zrobionym pojutrze przez mojego penisa. Ble! jakie PAJACE w tym zółwiu było słonecznie zimno ***cenzura*** KONIEC ! CO Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik Wykrzyknik Pytajnik zart jajnik po co komu jaja zmiażdżone przez PUDZIANOWSKIGO włosy wystajace z ust krowy były obrzydliwe! Świeta śmierdzą pięknie, wodka piwo trawa skoszona brzytwą DZIADKA pupala brzydala zniszczonego przez babcie Teofilię i zgwałconego wnuczka ktory miał parch na zębach. Wczoraj w nocy trzepał pomidor. Mial duże kalosze, które siegaly mu za uszy,wieloryba zmielonego paukom (pisownia zamierzona )smyrał za uszkiem rosomaka.BABCIA ma flaszkę,którą zabalsamuje węgra ( ) wlewajac przez odbyt wylewając Romka matołka zeloelo550wanego. Nagle widzę kupę liści Marii świeżej roboty,sprawiajacej wrazenie smiesznie wysmażonej pianki poliuretanowej do zębów. Nagle bananowy człowiek wyciągna z kieszeni mentosa i nóż drapie się po środkowym zębie trzonowym. Potem śmierdzi olejem opałowym człowiek którego nie ma znikł w oka mgnieniu w płomieniu. Pomyślałem wiec o swoim wacku który jutro wyrosnie na czole aczkolwiek nie moim biznesem jest znowu pilowanie pilnikiem mchu na zębach babci Kononowicz lizał sobie kasztany w parku zoologicznym niedaleko oczyszczalni gminnej. Jego stojący na bacznośc duży,wręcz olbrzymi i nabrzmiały włochaty kot pocztowy nieprawidłowo rozwinął myśl pt.: " WEGier ssie członka partii prawicowej. Wysokiego wskazał Rycerz Czesław chwila dla de i bila powiedział, że neokonstantynopolitańczykowianeczka jest rosyjska prostytutką z Kazachstanu. Herkules aka. Pr0 czIter ^^, blacklista oraz SefO używają ogc- firebird. Łóżko było mokre od białej mazi po nocy, odpowiedzi szukałem w bokserkach, ale , niespodziewanie wpada kambodzanski mudżahedin z koloratką zamiast pasa u spodni, i mówi:będziesz mój dzisiejszej nocy!. O poranku wczorajszego wieczoru aczkolwiek pojutrze myślał, że jest dziś a to było pojutrze ale nie jednak przedwczoraj ! Przypomniał se ze oszalałem. Cóż z tego ze iz ale dlaczego ?! Zrozumiałem, że problem dziury typu ciipus pospolitus okazal sie niezrozumialy do wczoraj. Oświeciła mnie piękna dama która miała niespodzianke. Byłem bardzo ciekaw cóż to za niespodzianka i postanowiłem ją wziąć sposobem. Piję z mamą Maciusia czerwone kakao. Powiedziała mi w tajemnicy weź Tik-Taka i wsadź go tył na przód w dziurkę od klucza. Zdziwiona pomysłem że jestem chłopcem postanowiła zacząć działać. Założyłam czerwoną nową bieliznę w kolorze szarym z draską na gaciach która dostałam od Czesia. Czesio był dla mnie jak prawdziwy ogier ale zasną. Myślałam że bateria sie wyczerpała, w najnowszym Brawo był przypadek z kaszanką kiedy to just spojrzał w lustro i się załamał. Pięknie just znowu spogląda w lustro przestraszony ze znow go wypryszczylo. Aqq zerka w ukosa na to co się dzieje i dostaje w banie z M107 LRSR. Zdziwił sie troche, ale poszedl wraz ze swym problemem do Roberta Kubicy , mającego hełm z chleba,podobnego do jego mozgu. Myjąc się śpiewał kanikuły i klaskał u rubika. Postanowił że skończy z Klaskaniem u rubika i poklaszcze u rysia z klanu, za bożenke,bedaca jednoczesnie Rysiem z klanu!!! Który nazywa się Kazik. Kazik od dawien dawna ale wczoraj o tym pomyslal ze na sylwestra z jedynką, zrobi bachora z dwójką, a z trójka bedzie sie masturbowal!
zaciągnął się oparami skarpet Sinecoda(juz sztywnymi !) wyciagnietymi z dna szafy ..od roku nie ruszane! C_nad_C krzyknela: "mam doscy takiego meza" i powyrywała sobie włosy z nóg kiedy to nagle wpada z listonoszem Razel. Wpadli bo musieli poinformowac biedna C_nad_C ze RazeL jest w ciaży z w0mbatem! załamana C_nad_C umyła sie bo nie robil tego od 6 lat i