CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Jak tu trafiliście i dlaczego wracacie
adaxdk - Wto 11 Wrz, 2007 11:11 Ja zaczynałem od NON STEAM
miałem pare serverów, ale to była raczej (max) 30minutowa gra do czasu pierwszego "czitera"
grałem tak pare miesiecy i od razy byłem dobry
Potem ^^ dostałem steama. I od razy zostałem pokierowany na ten server
Podziekowanie dla Anviego ^^opar - Wto 11 Wrz, 2007 13:41 Qmpel polecił... a jak już sie zasiedze .... to swoje bredze Moras - Wto 11 Wrz, 2007 13:50 Z tego co pamietam to trafilem jak wiekszosc przez przypadek
I jak mnie pamiec nie myli, to brzydala HESSa niesamowicie meski glos mnie zatrzymal tutaj
ogolnie smiechowo zawsze bywalo, chociaz teraz troche atmosfera sie zmienila WEGier - Wto 11 Wrz, 2007 22:07
Moras napisał/a:
Z tego co pamietam to trafilem jak wiekszosc przez przypadek
I jak mnie pamiec nie myli, to brzydala HESSa niesamowicie meski glos mnie zatrzymal tutaj
ogolnie smiechowo zawsze bywalo, chociaz teraz troche atmosfera sie zmienila
mnie tam zawsze jest śmiechowo i zawsze się znajdzie ktoś do pożartowania no chyba że coś się zmieniło od zeszłego czwartku ?
cza mieć mikrofon, sie ma sie smieje siatkarz - Wto 11 Wrz, 2007 22:11
WEGier napisał/a:
cza mieć mikrofon, sie ma sie smieje
no walsnie Dzejms - Wto 11 Wrz, 2007 22:33
WEGier napisał/a:
Moras napisał/a:
mnie tam zawsze jest śmiechowo i zawsze się znajdzie ktoś do pożartowania no chyba że coś się zmieniło od zeszłego czwartku ?
Tak! Nie grasz.WEGier - Śro 12 Wrz, 2007 08:26
DzejmsBlond napisał/a:
WEGier napisał/a:
Moras napisał/a:
Tak! Nie grasz.
hehehehe miło mi
Dzejmsik miałem ciepły weekend, teraz tak będę miał bo wrzesień to okres targowy dla mnie ale ..... nie mógłbym sobie odmówić partyjki jak tylko widzę pare znajomych gęb na HLSW ROSOMAK - Śro 12 Wrz, 2007 10:07 Ja tez tu trafilem przypadkowo i tak juz zostalem i nie zamierzam zmieniac zameldowania serwerowego
Przydalby sie tylo jakis zlocik w ramach integracyjno-popijawkowy sidney - Pią 14 Wrz, 2007 22:14 cześć chłopaki jak widać nie zapomniałem o was i nie wiem czemu, ale wróciłem tu niby znajmość tylko przez kabel, ale jednak sentyment jest WOJTAS - Sob 15 Wrz, 2007 12:15 siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy hello my dir e friend