CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - WOPB - Zbieramy na nowy SUPER SERWER!
yello - Pon 16 Sty, 2006 20:31 czyli co brakuje ok 250zł jesli dobrze mysle 200[solid]+ 350 [ za obecny serwer +.- ] i cos tam jeszcze... ja niedlugo cos dorzuce, ktos jeszcze i bedzie [ chyba ] ok...
Moge oddac karte televizyjna, stara sieciowke, lekko uzywane drzwi do lasu, rozrusznik do wersalki i 5Kg marchewek tez uzywanych
Pozdrawiam Dzejms - Pon 16 Sty, 2006 20:44 1. Karta graficzna jest zintegrowana na płycie.
2. Hdd od Babci może być.
3.Płyta któr± mieli¶my kupić już podrożała do 178 zł.
4. Jak uzbieramy więcej, to kasa się przyda na lepszy serwer i opłaty jakie musimy ponie¶ć ( w różnej postaci), aby jak najszybciej umie¶cić serwer w firmie Telsten.
5. Rzeczy które oferujecie można ewentualnie sprzedać samemu na Allegro i kasę przesłać do nas - NAPEWNO NIE ZGINE - będę robił zrzuty ekranowe z konta i rozliczał wszystko co do złotówki. Jak kto¶ poprosi o zwrot to zwrócimy.
No gdzie znajdziecie lepszy serwer do gry w CS-a? KankerNooB - Wto 17 Sty, 2006 00:47
ciasteczkowy napisał/a:
PRZESTAĆ PISAĆ O PIERDOŁACH KTO CO MA BO NIE O TYM TEN TOPIC I ZBIERAĆ KASE I WYSYŁAĆ
ciasteczko a ty juz WYSLALAS siatkarz - Wto 17 Sty, 2006 01:03
ciasteczkowy napisał/a:
dodano
czytaj uwaznie Vegeta - Wto 17 Sty, 2006 03:00 siatkarz czepiasz sie on jest strary i nie dolezny wiec nie zauwazyl... ciastus a co nam oprucz pisania pozostalo KankerNooB - Wto 17 Sty, 2006 03:06
siatkarz napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
dodano
czytaj uwaznie
ups sorka PIERNIK
Blon napisz mi jak dojdzie kaska bo chyba cos pomylilem
powinna byc dzisiajyello - Wto 17 Sty, 2006 17:50 Przelew poszedl jutro bedzie na koncie - James daj jakies potwierdzenie jak kasa juz dojdzie
Pzdr Dzejms - Wto 17 Sty, 2006 20:51 Dotychczas na konto wpłacili:
Arrow Pi
USTKA - chyba Vegeta (proszę potwierdzić)
NEMROD
SOSNOWIEC - chyba Ciasteczkowy (proszę potwierdzić)
STEFAN
KANKERNOOB
TIOP
VORTEX
ROSO
PODAWAJCIE SWOJE NICKI W TYTULE PRZELEWU
A to stan konta:
Nowy serwer jest z każd± wpłat± coraz bliżej. Dziękujemy. Prosimy o jeszcze. ciasteczkowy - Wto 17 Sty, 2006 21:14 dałem Ci potwierdzenie na gg kapciu jeden
Sosnowiec to ja nowik - Wto 17 Sty, 2006 21:42
ciasteczkowy napisał/a:
dałem Ci potwierdzenie na gg kapciu jeden
Sosnowiec to ja