CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D
Sinecod - Wto 23 Paź, 2007 19:51
kiciper napisał/a:
zaczyna mnie to irytowac
zmiana zdania perm=perm
zmienilem zdanie
jestem na
NIE
hehehehhe no nareszczie ..reszta tez niech sie mocno zastanowi tam tym biednym dzieciakiemmolti - Wto 23 Paź, 2007 19:58 Nie! Ja swojego zdania z dnia na dzien nie zmienie, bo nie wierze w tak szybka resocjalizacje...WOJTAS - Wto 23 Paź, 2007 20:01 NEINWOJTAS - Wto 23 Paź, 2007 20:11 NEIN X2domeztoz - Wto 23 Paź, 2007 20:15 tonacy brzydko sie chwyta... i te twoje posty non stop pobijane prawie ze pod kazdym postem... wnoszace do tematu tyle co ' ' i na milosc Boska przestan sie tak wyrocniac tym kapslokiem.... bo to tak jakby ktos stal w tlumie ludzi i sie wydzieral zeby dosadniej wykrzyczec swoje racje. no i jeszcze te wolanie brata... mozna powiedziec ze masz znajomosci... nie ma co. zawolal brata i juz. to samo co w polityce... OMG. ja tam nie bede sie chlastal krakersami jak cie odbanuja. jestem pewien ze dalej bedzie to samo... tak samo jak z roXem... juz tyle razy odwalal siano na servie... ale zawsze jak nie bylo adminow. no ale to nie o nim temat...ritarded l. - Wto 23 Paź, 2007 20:21 Temat postu: Re: PROSBA O ODBANANOWANIE - lydka 2
LYDZIA napisał/a:
Przepraszam za to ze sie nieladnie wyslowilem w ,moim pierwszym podaniu o unbana. mina miesiac od mojego brzydkiego wystepku i przemyslalem juz dokladnie swoja sprawe i wiem ze zle postapilem.na tym serverze nauczylem sie grac przy udziale mojego brata (G-HAT jest dla mnie bardzo wazny. mam nadzieje ze dacie mi szanse na zagranie jeszce na serverze bydzia gdyz gardzo lubie ten server i jestem bardzo do niego przywiazany. mam nadzieje takze ze przyjmiecie moja prosbe o unbana gdyz po miesiacu mialem sie zglosic i dacie mi pograc na bydzi a jezeli zawinie na tym serverze to dacie mi perma na cale zycie tak wiec czekam i pozdrawiam wszystkich lydka
( w sprawie 16 lat tata mi pozwala grac i jezeli komus cos nie pasuje to niech mu nie pasuje mam pozwolenie i tyle . i nikt mi nie moze zabronic grac w CS's jezeli mi ojciec pozwala z powazaniem lydka do tych ktorzy sie czepiaja mojego wieku)
[ciach][/ciach]LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 20:21 roX jest spoko! a ty ciagle mi jezdziesz i dokuczasz, teraz adminowie powinni wyciagnac wnioski kto wtedy zaczynal, co domez ?a jeszcze chyba zle zdanie napisales "tonacy brzydko sie chwyta... " tonacy brzytwy sie chwyta... , chyba ze chodzilo ci o cos innegodomeztoz - Wto 23 Paź, 2007 20:25
LYDZIA napisał/a:
roX jest spoko!
swoj swojego zawsze znajdzie. nc
i przepraszam chlopaku za moje bledy... wyszedlem na tym jak zakrzewski na mydle
kto kogo prowokowal wiedza ci co ogladali demko i skriny... ogladales?
lolbot N1 Bo$s - Wto 23 Paź, 2007 20:37
Rider napisał/a:
Chciałem powiedzieć że jak dla mnie admin nie różni sie od zwykłych userów to też człowiek
(...)
Tak ?
Zburzyłeś mój sposób postrzegania świata
@qb: nie wnosi nic, ale skoro łydka założył drugi temat to ten i tak jest już do śmieci Nie denerwuj się qBert - Wto 23 Paź, 2007 20:38 na razie +1 dla Lydki za spamowanie. Ale nie tylko on może dostanie jak przyjdzie moderator działu... Przynajmniej nie tylko on zasługuje... Lydka, przeginasz tym spamem, sam sobie szkodzisz. Czuję że Twój unban to czar wspomnień już jest... Aha, jeszcze ktoś pospamuje to przysięgam, posypie sam warnami i temu co teraz napisze i tym co już wcześniej zasłużyli...