CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Sluchawki
Rider - Sob 29 Mar, 2008 15:11 mam fatali1ty i nie bola uszy a nosze okulary :> ja jestem z nich zadowolony :>molti - Sob 29 Mar, 2008 18:57 Mnie tez uczy nie bola, a czasami siedze w nich kilka godzin i nawet nie czuc, ze ma sie je na glowie. Moja siostra tez czeso ich uzywa do sluchania muzyki i nie nazeka. Jak kupowalem balem sie o czulosc mikrofonu bo slyszalem opinie, ze slabo slychac, ale na szczescie to tylko plotki. Jak na moje potrzeby sluchawki sa super. A co do ceny to troche mnie odstraszyla..... W media markt 130 zl. Na szczescie znalazlem sklep niedaleko mnie i zaplacilem 84 zl Oferta tego sklepu powinna byc na allegro- windpolMIKAS - Sob 29 Mar, 2008 22:46
adaxdk napisał/a:
molti, nie bolą Cie uszy jak dłuższy czas masz je na głowie wygodne są mów opowiadaj .. bo zaczynam sie przekonywac jezeli to tylko 84zł
Nie bola uszy ale glowa -_- Dosc mala regulacja, i przy dluzszym czasie boli cie leb u gory,i masz odcisnieta ta ich gowniana gabke na wlosach ; D
PS. A ja musialem przeplacac w media, bo na szybkiego ich potrzebowalem ;smolti - Nie 30 Mar, 2008 12:02 HAHA Mikas to zalezy od glowy. Jak masz wielki baniak to moze i cie cisna Na szczescie moja glowa do nich pasuje MIKAS - Nie 30 Mar, 2008 21:18
molti napisał/a:
HAHA Mikas to zalezy od glowy. Jak masz wielki baniak to moze i cie cisna Na szczescie moja glowa do nich pasuje
No tak,dla pustackich gejmerow dobre sa domeztoz - Nie 30 Mar, 2008 21:25 i ja chyba sie skusze...Puma - Pon 31 Mar, 2008 08:08 Dzastin jak kupisz to daj znac :p gdzie je dostales WEGier - Pon 31 Mar, 2008 08:49 ja miałem fatality i oddałem po tygodniu - trochę cisły, głowa bolała od basów i poza graniem nie nadawały się do niczego innego ... ale trzeba przyznać że świetnie w nich słychać kroki i inne detale które pomagały lokalizować przeciwnika. Ale jak dla mnie były one "męczące"
Kup Justyn i zapytaj czy możesz ewentualnie później wymienić