To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Sluchawki

Rider - Sob 29 Mar, 2008 15:11

mam fatali1ty i nie bola uszy a nosze okulary :> ja jestem z nich zadowolony :>
molti - Sob 29 Mar, 2008 18:57

Mnie tez uczy nie bola, a czasami siedze w nich kilka godzin i nawet nie czuc, ze ma sie je na glowie. Moja siostra tez czeso ich uzywa do sluchania muzyki i nie nazeka. Jak kupowalem balem sie o czulosc mikrofonu bo slyszalem opinie, ze slabo slychac, ale na szczescie to tylko plotki. Jak na moje potrzeby sluchawki sa super. A co do ceny to troche mnie odstraszyla..... W media markt 130 zl. Na szczescie znalazlem sklep niedaleko mnie i zaplacilem 84 zl :] Oferta tego sklepu powinna byc na allegro- windpol
MIKAS - Sob 29 Mar, 2008 22:46

adaxdk napisał/a:
molti, nie bolą Cie uszy jak dłuższy czas masz je na głowie ?? wygodne są ?? mów opowiadaj .. bo zaczynam sie przekonywac jezeli to tylko 84zł

Nie bola uszy ale glowa -_- Dosc mala regulacja, i przy dluzszym czasie boli cie leb u gory,i masz odcisnieta ta ich gowniana gabke na wlosach ; D

PS. A ja musialem przeplacac w media, bo na szybkiego ich potrzebowalem ;s

molti - Nie 30 Mar, 2008 12:02

HAHA Mikas to zalezy od glowy. Jak masz wielki baniak to moze i cie cisna :D Na szczescie moja glowa do nich pasuje :]
MIKAS - Nie 30 Mar, 2008 21:18

molti napisał/a:
HAHA Mikas to zalezy od glowy. Jak masz wielki baniak to moze i cie cisna :D Na szczescie moja glowa do nich pasuje :]

No tak,dla pustackich gejmerow dobre sa xD

domeztoz - Nie 30 Mar, 2008 21:25

i ja chyba sie skusze...
Puma - Pon 31 Mar, 2008 08:08

Dzastin jak kupisz to daj znac :p gdzie je dostales :P
WEGier - Pon 31 Mar, 2008 08:49

ja miałem fatality i oddałem po tygodniu - trochę cisły, głowa bolała od basów i poza graniem nie nadawały się do niczego innego ... ale trzeba przyznać że świetnie w nich słychać kroki i inne detale które pomagały lokalizować przeciwnika. Ale jak dla mnie były one "męczące"

Kup Justyn i zapytaj czy możesz ewentualnie później wymienić