zdjecia bez przerobek WEGier - Wto 23 Wrz, 2008 09:51 spotkałem się z opiniami ludzi zainteresowanymi foto oraz na forach że canon i tylko canon od małpek po manuale ........ ale naprawdę szkoda spamować tak fajnego postu, załóżcie osobny temat o sprzęcie i tam poprzerzucam OTYahu - Wto 23 Wrz, 2008 11:31 ludzie co maja canona powiedza canon
ludzie co maja nikona powiedza nikon
a malo jest osob ktorzy kupili raz nikona a pozniej przerzucaja sie na canona i na odwrot
#bamc
to fotograf robi dobra zdjecia a nie apart. jesli fotograf umie obslugiwac sie apartem to zrobi takie rzeczy ze bedzie cie z butow wyrywac. widzialem takie zdjecia robione np zsrrowskim zenitem zeja i moj nikon mozemy sie schowac
#puma
pozwolisz ze pobawie sie jednym zdjeciem : >?
#WEGier
z tej serii sony tez mam apart tylko tam mniej pixeli, a ty dales sie zlapac na podstawowy trick marketingowy 10 mln pixeli? i po co ci to ? matryca tyle nie ogarnia co jest w tej małpce
#oll
jesli chcecie moge przeskanowac/zrobic zdjecia artykulu dot. zakupu apartu i polecam jeszcze www.forfoto.pl
Z malej wycieczki do Sopotu
Puma - Wto 23 Wrz, 2008 12:09
Yahu napisał/a:
#puma pozwolisz ze pobawie sie jednym zdjeciem : >?
jasneWEGier - Wto 23 Wrz, 2008 13:48 Yahu, wiem wiem ale skusiło mnie szerokokątność obiektywu ... poza tym na firmę brałem i kupiłem zanim była premiera w Polsce od dystrybutora SONY i brałem 3 szt niby na sklep nowik - Śro 24 Wrz, 2008 14:19
Yahu napisał/a:
ludzie co maja canona powiedza canon
ludzie co maja nikona powiedza nikon
a malo jest osob ktorzy kupili raz nikona a pozniej przerzucaja sie na canona i na odwrot
AMEN! Innych aparatów jeżeli chodzi o lustrzanki to nawet pod uwagę nie bierzcie Yahu - Pią 26 Wrz, 2008 17:17
btw slyszalem ze moras ma nikona d700 i reporterce siedzi w gazecie w giliwicach, moze cos pokazes moras?Moras - Pią 26 Wrz, 2008 17:56 <dupa> moze byc?adaxdk - Pią 26 Wrz, 2008 18:43 Yaho a gdzie to byłył robione ?
Władysławowo -> Chłapowo Yahu - Sob 27 Wrz, 2008 11:01 wladyslawowo o 4.30