To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Luźne gad(t)ki

Szczubel - Nie 23 Lis, 2008 15:21

adaxdk napisał/a:
poniewaz nokia to nokia i jest najlepsiejsza na swiecie :P i ooo ;P

nie zgadzam się :P SE wydaję mi się lepszy ponieważ ma nie zamulające tak oprogramowanie java a nie ten symbian ....

koJOt - Nie 23 Lis, 2008 15:24

Fabi napisał/a:
Poszukuje głownie telefonu który bedzie b.dobrze/dobrze otwarzał muzyke i robił dobre zdjęcia,bo przyda mi sie to jak pojade na turniej do Barcelony :] ^^
Firmy to Nokia,SE i Samsung inne odpadają ;)

Motorolka bije wszystkie jesli chodzi o muzyke i glosnikowa i sluchawkowa ^^

mam starsza E398 na E1 ROKR zrobiona i bije wszystkie nowe fonki glosnoscia, czystoscia brzmienia i basem :faja: (sprawdzone na znajomych i ich mega-super-wypas-giga-nowych Fonach.)

jak dostane esa to matka w kuchni (15m dalej) wrzeszczy ze mam radio sciszyc ^^

bamc - Nie 23 Lis, 2008 15:31

adaxdk napisał/a:
płacisz za markę a nie za produkt

[ Dodano: Nie 23 Lis, 2008 15:32 ]
Szczubel napisał/a:
adaxdk napisał/a:

nie zgadzam się :P SE wydaję mi się lepszy ponieważ ma nie zamulające tak oprogramowanie java a nie ten symbian ....
popieram sony-ericsson robi lepsze telefony w stosunku cena/jakosc niz nokia

koJOt napisał/a:
Fabi napisał/a:
Poszukuje głownie telefonu który bedzie b.dobrze/dobrze otwarzał muzyke i robił dobre zdjęcia,bo przyda mi sie to jak pojade na turniej do Barcelony :] ^^

mam starsza E398 na E1 ROKR zrobiona i bije wszystkie nowe fonki glosnoscia, czystoscia brzmienia i basem :faja: (sprawdzone na znajomych i ich mega-super-wypas-giga-nowych Fonach.)

w800i i inne telefony se z serii "w" (walkman) zjadaja ta motke na sniadanie ;) pozatym to motorola nic nie ma a muli ;)

Szczubel - Nie 23 Lis, 2008 15:36

ale szczerze mówiąc motorole mnie odrażają swoim wyglądem (bo troche przywiązuje wagi na to jak telefon wygląda) jak i menu , co do innych opcji to nie wiem jak ale motoroli bym nie polecał,

SE jak już gdzieś mówiono c902 jest jednym z lepszych na tą porę modeli na który bym się skusił...lecz niestety nie można robić folderów i podfolderów więc odpada ;)

A co do Noki to myślałem o N82... ktoś miał z nią styczność żeby co nie co powiedzieć?

Fabi - Nie 23 Lis, 2008 15:47

bamc napisał/a:
adaxdk napisał/a:
płacisz za markę a nie za produkt

Szczubel napisał/a:
adaxdk napisał/a:

popieram sony-ericsson robi lepsze telefony w stosunku cena/jakosc niz nokia

koJOt napisał/a:
Fabi napisał/a:

w800i i inne telefony se z serii "w" (walkman) zjadaja ta motke na sniadanie ;) pozatym to motorola nic nie ma a muli ;)

A wiec tak,moje wszystkie telefony to jak narazie same Nokie i jestem z nich zadowolny(wytrzymałość bla bla bla inne takie wiadomo o co cho.)
Co do Motoroli jakoś mnie nie przekonuje a o wyglądzie juz nie wspomne to telefony bardziej dla Kobiet
Co do SE z serii W, moj kolega ma w880i i musze powiedzieć,ze jakosc muzyki jest bardzo dobra

bamc - Nie 23 Lis, 2008 15:50

cały czas miałem nokie 5110, 3210, 8210, 3310, 6610, potem kupiłem se k750i i teraz mam k800i a kolejny to bedzie na 99% SE.. chyba ze do tego HTC sie przekonam ;) diamond vs c905i? :D
Szczubel - Nie 23 Lis, 2008 16:03

[quote="Fabi"
Co do SE z serii W, moj kolega ma w880i i musze powiedzieć,ze jakosc muzyki jest bardzo dobra[/quote]

ja mam w580i i wydaje mi się że jak puszcze mp3 z mojego to jest jakościowo lepsza niż jak puszcze z w880...po za tym w880i jest cienki co mnie denerwuje w telefonach i przez to wydaje się taki babski :P

bamc - Nie 23 Lis, 2008 18:50

babska to jest rozowa v3 ;D
WOJTAS - Nie 23 Lis, 2008 20:49

bierz se k800i i PLAY to dobry wybor :D maja nalepsze oferty na rynku. Mam PALAY juz od ponad 6 miesiecy i jestem bardzo zadowolony (moj abonament to 50 zl) w PLAY-u wlasnie wzialem k800i ;p
potek - Nie 23 Lis, 2008 20:58

ja musze swojego k800 oddać na gwaracje bo wejśćie do słuchawek/ładowarki mi sie ostro doli