CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - WOPB - Zbieramy na nowy SUPER SERWER!
Dzejms - Wto 17 Sty, 2006 22:35
nowik napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
dałem Ci potwierdzenie na gg kapciu jeden
Sosnowiec to ja
a nie mowilem tak to jest jak sie nie slucha syna
WARNING !esper83 - Śro 18 Sty, 2006 12:18 u mnie prosze cierpliwosci tez sie oczywiscie dorzuce wszystkim zalezy zeby bydzia znowu ruszyla... i to my ja bedziemy reanimowac i jezeli trzeba bedzie to wszczepimy jej nowe SERCE tazke okolo tygodnia musze poczekac na kaske i zasile bydzie Anonymous - Śro 18 Sty, 2006 13:26 JA TEZ SIE DOKLADAM DO NOWEGO SERWERA DZISIAJ ZARAZ HEHHEHE LECE DO BANKU I KASKE WPŁACAM BEZ BYDZI TO JAK BEZ PIFKAAAAAA HEHHEHEHE POZDRAWIAM .,..,,.ritarded l. - Śro 18 Sty, 2006 16:09 moby, caps pls ;/tiop - Śro 18 Sty, 2006 16:21 wchodze patrze, o ktos napisal posta z chapsem, mysle sobie pewnie zaraz vortex sie zacznie czepiac...
i jest ritarded l. - Śro 18 Sty, 2006 17:39
tiop napisał/a:
:rotfl: wchodze patrze, o ktos napisal posta z chapsem, mysle sobie pewnie zaraz vortex sie zacznie czepiac...
i jest
czekaj czekaj zaraz warning dostaniesz
aha i mam pytanie, czy ta lsita bedzie jakos uporzadkowana? mowie o osobach, ktore wplacily...qBert - Śro 18 Sty, 2006 18:19 Nadal jest tylko 315PLN? Jak sie skonczy sesja i nie bede juz na ksero majątku wydawal to sie dorzuce... Mam tylko pytanie, czemu wszyscy tak przezywaja ze bedzie lista i jej kolejnosc... I wogole to jest temat number one... Moze zamiast tego lepiej pomyslec jak mozna by jeszcze wspomoc serwer... Pozdrawiam wszystkich.
PS. Gdzie teraz gracie? Bo ja nie moge znalesc zadnego fajnego serwera TP....:Solid_Snake:. - Śro 18 Sty, 2006 18:37
VorteX^^ napisał/a:
tiop napisał/a:
:rotfl: wchodze patrze, o ktos napisal posta z chapsem, mysle sobie pewnie zaraz vortex sie zacznie czepiac...
i jest
czekaj czekaj zaraz warning dostaniesz
aha i mam pytanie, czy ta lsita bedzie jakos uporzadkowana? mowie o osobach, ktore wplacily...
Lista będzie wg alfabetu.KankerNooB - Śro 18 Sty, 2006 20:28 panowie chyba chodzi o reanimacje bydzi nie o liste czy tak ?!!!!!!!!
lista powinna byc tak jak solid napisal alfabetycznie nie kto ile dalDzejms - Śro 18 Sty, 2006 20:30 Dopłacili:
Yello
Max