CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pokaż na czym grasz...
Ciachoo - Wto 26 Wrz, 2006 19:59 Procesor Intel Pentium lV 2.8 HT
Ram 512 sprzed 4 lat
Radeon 9800 pr0 :p
Płyta Główna Jakiśtam czort
Mycha Razor Copperhead (polecam)
klawiatura z zestawu logitecha sprzed 3 lat;p
głośniki noname
słuchawki noname
monitor sony 19' (2 lata temu był pierwszy w polsce ;p)
dysk seagate 80 gb (tymczasowy, wc ześniej 250 gb seagate)
łącze eloNEOstrada 1024
podkłądka pod mysz z zestawu kolekcjonerskiego diablo2 sprzed 5 lat;p
reszta noname albo jakieś ścierwaWOJTAS - Nie 01 Paź, 2006 20:29 A teraz wam pokaze moje dotychczasowe miejsce pracy czyli krotko mowiac SYF 1
tu widac dokladnie jaki jest on wielki i widac tez moj cudowny mikrofon ktory wystaje spod stolu (wlozony na patencie )
A tu druga fota tego samego burdelu tylko z iinnej perspektywy
SYF 2
lubie siedziec na tym fotelu ale po dluzszym czasie boli zadek
P.s za pare dni pokaze wam moje nowe miejsce pracy bo sie wlasnie przeprowadzielem ale nie mam tam jeszcze neta dlatego kompa zostawilem tu gdzie mieszkalem wczesniej Widelec - Nie 01 Paź, 2006 20:35 czipsy z przed roku rozumiemAzrael - Pon 02 Paź, 2006 07:08 a jak pojawią się jakieś bliżej nie określone problemy ze sprzętem to zmień płytę główną qBert - Pon 01 Wrz, 2008 00:11 obiecałem Razelowi że pokażę na czym pykam ostatnie 2 dni
A to myszka sama
Jeszcze żeby się mieściły na niej więcej niż 2 palce, to by było super Ale ma fajne kolorowe diodki -I.G.L.A.X.- - Pon 01 Wrz, 2008 08:11 pfff ja tak gram od kilku miechow ... tyle ze bez podkladki WOJTAS - Pon 01 Wrz, 2008 10:36 aaaaaaaaa qb ja gralem na jeszcze mniejszej myszce na lapciaku hehehe byla taka waska ze jak zlaczylem 2 palce to byla w sam raz + malutki scrool i swiecace diody na kolorowo hehehe taka mycha z diodami to + 2000 do skilla Uczulony` - Wto 02 Wrz, 2008 15:21
-I.G.L.A.X.- napisał/a:
pfff ja tak gram od kilku miechow ... tyle ze bez podkladki
a ta myszke to sobie w d*** wsadz dobrze ze mi tamta oddales
obecnie nie gram (zajety strasznie jestem, chyba mi waga juz wrovila bo jak wisi to nie widze go )
po za tym naprawiles kompa :?C_nad_C - Nie 07 Wrz, 2008 10:46 Dośc długo nosiłam się z zamiarem pokazania mojego imperium, ale niech inni zazdroszcza
Jest tu mały bałagan ale to chwilowe - chyba
Jak na XXI wiek przystało mój sprzęt to:
grafika - Gigabyte RADEON 9200 SE
proc - AMD Sempron(th) 2200+
RAM - 512 MB
dźwięk - integracja
płyta gł. - diabli wiedzą
monitor - DEll E770p (starowina taka że nic na trainie nie widzę nawet z gamma )
mysz - MYSZ A4-TECH OP-620 OPTYCZNA PS/2 (najtańsza optyczna ;p na moja rączke za szeroka ale działa poprawnie )
mlawiatura - po w0mbacie
podkładki - beak
głosniki - superr klasy kupione w carrefourze za 10 zł coś im dolega w pokretełku i jak juz w końsu uda sie podgłosnic to wydaja z siebie dziwny dźwięk
no i na koniec słuchawki - ET-263 TABASCO (kiedyś działały a teraz się tylko zastanawiam czemuy je jeszcze trzymam)
Dodam tylko że właściwie to dziele kompa z rodzicami
P.S. a teraz akcja charytatywna - Kto dorzuci się do nowego sprzętu dla mnie qBert - Nie 07 Wrz, 2008 12:02 o qrcze, dziewczyna a ma taki syf
Ale mnie i tak nie przebija