CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jakiej Muzy słuchacie
sidney - Czw 28 Wrz, 2006 20:27 hip klop to gowno, techno i wszelkie jego odmiany to gowno. metalu nie slucham, ale muza moze być.oLKa - Czw 28 Wrz, 2006 20:41
Cashreen napisał/a:
RazeL napisał/a:
Padam na CYCE Cash co za lolek jeden
A wracajac do tematu to ja slucham:
1. Techno, Trance, House, Drum & Base (zadko) no i czasem trafi sie jakis Psychodelik ktory mi podpasi ale to zadkosc
2. Hip - Hop (coraz zadziej ale...) Polski, Francuski, Czarny (czyt. rap)
no i to chyba na tyle a ty Cash prosze cie przezuc sie na Trance bo on uspokaja/relaksuje a Metal ludzi BUNTUJE
wez pierwszo pomysl jak cos napiszesz metal buntuje poczytaj sobie jakies teksty zepołow co podałem wyzej i porownaj z swoim hh zobaczysz roznice
ej ale Cash nie bulwersuj sie tak każdy może miec swoje własne zdanie i poglady. Zyjemy w (jeszcze) wolnym kraju WOJTAS - Pi± 29 Wrz, 2006 01:28 ale caschrenie dlaczego ty sie tak zloscisz na to jak ktos wypowiada sie na temat twojej muzyki Ja nie nawidze metalu dlatego ze nie wiem co on ma w sobie ze ludzie go kochaja teksty jakie teksty to wogole ma cos takiego jak tekst hmm muzka no nie wiem co to za frajda przy takim brzmieniu wymachiwac bania A co do tego ze Metal buntuje tak to prawda znam duuuuuzo ludzi ktorzy sluchaja muzyki Hevy Metalowej (jak zle to okreslilem to sorry nie znam sie) i powiem wam ze nie kazdy jest buntownikiem ale wiekszosc z nich to jednym slowem mowiac nie ludzie tylko jacys PSYCHOPACI. Zero kontaktu ze swiatem tylko ze swoja muzyka w tym przypadku metal. Ja np wole sobie pojsc na kocert muzyki Trance/Techno nawp........ sie dropsow i relaksowac sie prz tej muzie niz pojsc na koncert muzyki Hev Metalowej i zostac zdeptanym przez ludzi w glanach. Sry Cash jesli cie urazilem tym postem ale niestety taka jest moja opinia na temat tej wlasnie muzyki ktorej ty tak bardzo bronisz PEACE ReKsIoPL - Pi± 29 Wrz, 2006 08:26 TECHNO, HIPHOP = ćpanie !
Zapewne kazdy teraz wypowie sie sie jestem nie dorozwiniety i wogole. Powiedzcie szczerze w ilu utworach hiphopowych nie ma slowa o jaraniu ? ( nie mam na mysli hiphopolo ).
Ja wole sie napic niz palic i probowac sobie wmowic ze mam jaks super banie. Wypije 0,7 z kumplem pojde na rynek wypije kilka bro ( w zaleznosci od dnia raz wiecej raz mniej ). Pogadam ze znajomymi o rezterkach tego swiata. Pogadam powaznie, posmieje sie.
Jescze nie slyszalem, sam sie rowniez nie spotaklem zeby ktos jak sie spali zeby gadal o powaznych rzeczach.
Dlatego ziolo jest to forma rozrywki a nie sposob na zycie.qBert - Pi± 29 Wrz, 2006 09:55
ReKsIoPL napisał/a:
Dlatego ziolo jest to forma rozrywki a nie sposob na zycie.
z tego wynika ze wódka jest sposobem na życie?sidney - Pi± 29 Wrz, 2006 10:33
Cytat:
TECHNO, HIPHOP = ćpanie !
racja! zioło jest dla niektorych sposobem na zycie (bob marley), ale ci co pala dla szpanu, bo jakis hip hopowiec spiewa, ze pali i jest fajnie sa ostatnimi idiotami
NARKOTYKOM MOWIMY NIE!HeSS - Pi± 29 Wrz, 2006 11:06 sorry ale techno i hh = Ćpanie HUAHUAHUAHAUHAUHUAUA a przydapdkiem nie rege metal itp te klimaty to sa najwieksze muzyki na ktorych sie ćpa ... bylo ktos z was wielkich znawcow na sunrise albo cos w tym stylu ze tak mowiecie ze to jest "Ćpanie" jakos mi sie tak nie wydaje ale oke kazdy ma swoje zdanie a jezeli chodzi o ten metal to wedlug mnie on tylko ludzia mOzg lasuje jak spiewaja to nie slychac textow tylko ich darcie sie ja w tym nie widze nic ciekawego cash nie chcem ciebie urazic ale kazdy ma swoje zdanie nie - Pi± 29 Wrz, 2006 12:06
ReKsIoPL napisał/a:
TECHNO, HIPHOP = ćpanie !
Zapewne kazdy teraz wypowie sie sie jestem nie dorozwiniety i wogole. Powiedzcie szczerze w ilu utworach hiphopowych nie ma slowa o jaraniu ? ( nie mam na mysli hiphopolo ).
Ja wole sie napic niz palic i probowac sobie wmowic ze mam jaks super banie. Wypije 0,7 z kumplem pojde na rynek wypije kilka bro ( w zaleznosci od dnia raz wiecej raz mniej ). Pogadam ze znajomymi o rezterkach tego swiata. Pogadam powaznie, posmieje sie.
Jescze nie slyszalem, sam sie rowniez nie spotaklem zeby ktos jak sie spali zeby gadal o powaznych rzeczach.
Dlatego ziolo jest to forma rozrywki a nie sposob na zycie.
Jasne lepiej ***cenzura*** sie z kolesiami gorzaly, potem kogos zlac, narobic obory, pobelkotac "powaznie" i na koniec sie zezygac, rzeczywiscie jest to lepsze niz cpanie.
A to ze nie slyszales jak ktos mowi z sensem i o powaznych rzeczach po spaleniu to wspolczuje ci znajomych.
W ogole dzielenie muzyki ktora jest do cpania a ktora nie jest chore, kazdy jak cpa bedzie sluchal muzyki ktore mu sie podoba czy to bedzie metal, hh czy disco polo.
PS: Zapal zanim zaczniej gadac takie bzdury o paleniu, zebys wiedzial o czym piszesz. WOJTAS - Pi± 29 Wrz, 2006 12:32 w 10000000000000000000% zgadzam sie z NIE Kazdy kto pali StuFFa moze sluchac muzyki jakiej tyko zapragnie. i nie jest prawda ze ktos jak sie zbura nie potrafi gadac o powaznych sprawach (to sie nazywa ZAMULA) g..... prawda. A co do cpunow to SOORRRYYY ale ja cpunem nie jestem i nie mowie ze jak ktos pali tzw. ZIOLO jest cpunem. TO NIE JEST NARKOTYK OD TEGO SIE NIE UMIERA Ludzie skaczcie PIER...... jezeli nic na ten temat nie wiecie Co z tego ze "kolega" wam powiedzial jak to jest i mu sie nie spodobalo naopowiadal wam jakis bajek a wy chodzicie i powtarzacie " narkotykom mowimy nie" "ci co pala ziolo to cpuny". Gdybyscie palili tyle co ja wiedzieli byscie ze nie jest to tak zle jak wam "koledzy i TV" mowia. Tyle mam do powiedzenia na ten temat
Smoke Some WEEEED Cashreen - Pi± 29 Wrz, 2006 12:43
HeSS napisał/a:
sorry ale techno i hh = Ćpanie HUAHUAHUAHAUHAUHUAUA a przydapdkiem nie rege metal itp te klimaty to sa najwieksze muzyki na ktorych sie ćpa ... bylo ktos z was wielkich znawcow na sunrise albo cos w tym stylu ze tak mowiecie ze to jest "Ćpanie" jakos mi sie tak nie wydaje ale oke kazdy ma swoje zdanie a jezeli chodzi o ten metal to wedlug mnie on tylko ludzia mOzg lasuje jak spiewaja to nie slychac textow tylko ich darcie sie ja w tym nie widze nic ciekawego cash nie chcem ciebie urazic ale kazdy ma swoje zdanie
1.mylisz pojecia na koncertach metalowych sie nie cpa tylko na rockowych
2.a teksty metalowych zespołow zazwyczaj sa jak ustrzec sie od własnie takiego podejscia i zaczac cpac , niektore zespoły Gore Grind Metak spiewaja jakie zycie jest brutalne i jak to ominac , Blac i Death metal maja teksty dziwne typu melodyjna basn jak jest naprawde czasami spiewaja sobie o szatanie nie po to aby go wychwalac lecz po to aby zrozumiec jaka jest wiara w niego tak jak w kosciele spiewaja o bogu jaki on jest
3.A HH i Tekno - co tam sa za teksty HH - jak fajnie jest po jaraniu Obejrzycie sobie Film "Że życie ma sens" zrozumice co mowice i do czego daza wasze rozterki zyczowe na temat jarania i picia czestego A Tekno - nie ma tekstow tylko kilka dropsow i slyszych tekst ale zajefajna zabawaaa jest super i umcy umcy basss tylko sobie organizm niszczysz i dziurawisz mozg na imprezach tekno
4.Podsumowanie ( według mnie ) metal (wiele gatonków) - ma teksty zwiazane z zycie i jak sie ochronic przed wybraniem złej sciezki , opowiada o losach ludzi , podejmuje ryzyko pokazania jaki jest swiat ludzi ktorzy słuchaja metalu i zrozumieli co oni spiewaja A HH - ma teksy typu jaranie , niekiedy o zyciu ale zniszczonym juz niestety a przez co przez los jaki wybrał a tekno o niczym nie mowi tylko po dropsach tekno mowi wez wiecej i baw sie lepiej ( piszac to nie chciałem obrazic ludzi ktorzy takie zycie teraz prowadza i to jest tylko i wyłaczne moje zdanie )