CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja dodania de_dust2_remake2k do MC
Puma - Czw 13 Gru, 2007 01:42 Nie.N0W!k - Pią 14 Gru, 2007 14:24 Tak niech zostanie dodana i djcie aktualny link by pobrac ja;pBo$s - Sob 15 Gru, 2007 10:19 http://download.yousendit.com/C713D96607FE4A02ROSOMAK - Sob 15 Gru, 2007 10:40 to jak bedzie z ta mapka dodacie ja Bo$s - Wto 29 Sty, 2008 10:16 i co się stao qBert - Wto 29 Sty, 2008 14:56 mleko się wylało.
Zrób strefy do AR i można wrzucić chociaż nikt grać botmap nie będzie raczej (i hope so)Bo$s - Wto 29 Sty, 2008 15:02 A powiedz mi dlaczego mapa, która Tobie się nie podoba =botmapa ? Jesteś jakimś wyznacznikiem jakości czy co? Ja lubię grać na tej mapie, więc wg Ciebie jestem botem tak? Gratuluję podejścia, oby tak dalej WEGier - Wto 29 Sty, 2008 15:03
Bo$s napisał/a:
A powiedz mi dlaczego mapa, która Tobie się nie podoba =botmapa ? Jesteś jakimś wyznacznikiem jakości czy co? Ja lubię grać na tej mapie, więc wg Ciebie jestem botem tak? Gratuluję podejścia, oby tak dalej
właśnie miałem podobnie napisać ale sobie przypomniałem że ta chudzinka nie spała 31 godz i mu się myli qBert - Wto 29 Sty, 2008 15:10
WEGier napisał/a:
Bo$s napisał/a:
A powiedz mi dlaczego mapa, która Tobie się nie podoba =botmapa ? Jesteś jakimś wyznacznikiem jakości czy co? Ja lubię grać na tej mapie, więc wg Ciebie jestem botem tak? Gratuluję podejścia, oby tak dalej
właśnie miałem podobnie napisać ale sobie przypomniałem że ta chudzinka nie spała 31 godz i mu się myli
mistrzu, te mapy są poprostu nierówne, sprzyjają jednej z drużyn, campieniu itd. Poza tym nie mają żadnego klimatu... Inne powodują spadek fpsów. Liczy się zabijanie a nie pole walki! Jedne mapy są dobre inne beznadziejne. Dlatego gra się na tych pierwszych. Myślisz że MC ESL bez powodu jest taki okrojony?Bo$s - Wto 29 Sty, 2008 16:17
Cytat:
mistrzu, te mapy są poprostu nierówne, sprzyjają jednej z drużyn, campieniu itd. Poza tym nie mają żadnego klimatu... Inne powodują spadek fpsów. Liczy się zabijanie a nie pole walki! Jedne mapy są dobre inne beznadziejne. Dlatego gra się na tych pierwszych.
Ok, fajnie, mogłeś tak napisać, a nie od razu jechać 43 osoby, które zagłosowały na TAK od botów