CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - numer roku
psychic - Nie 23 Wrz, 2007 01:04 to, ze ty nie wykorzystujesz cudzych bledow nie znaczy, ze ktos nie wykorzysa twoich;p
zycie jest brutalne Trel - Nie 23 Wrz, 2007 10:31
psychic napisał/a:
to, ze ty nie wykorzystujesz cudzych bledow nie znaczy, ze ktos nie wykorzysa twoich;p
zycie jest brutalne
i wlasnie taki tok myslenia do tego doprowadza ;f
nieprawdaz ?WOJTAS - Nie 23 Wrz, 2007 12:29 nie v1ncent - Nie 23 Wrz, 2007 18:16
RazeL napisał/a:
nie
Ja bym może miał jakieś wyżyty jakby to była kasjerka w spożywczakui oddała mi za dużo, bo odda z własnej kasy. A tu facet jest sam sobie i jak popełnia błąd to na własne konto. Tobie w biznesie nikt nie pomoże, on tez musi sam dba o swoją kieszeń. A pomyłka jest całkiem kretyńska i jak dla mnie znaczy tyle, że kolo robi aukcje jedną ręką drugą drapiąc się po d...
Szacunek.
vincentadaxdk - Nie 23 Wrz, 2007 23:38 Powiem tak:
Jak powszechnie wiadomo przecietny polak żyje na okazjach i promocjach. Poraktujmy to jako własinie taką okazje/promocje.Anvi - Wto 25 Wrz, 2007 09:06 A jak koles sprzedał opla vectre 2000r za 1zł ? bo sie pomylił, ktoś na tym skorzystał, jego wina, że dał źle cene kup teraz. To jest licytacja, dajesz przedmiot, wypisujesz cene musisz go sprzedać, chyba, że masz ustawioną cenę minimalną a nie masz "KUP TERAZ" i nie osiągniesz kwoty jaka Cie satysfakcjonuje to mówisz nara Sinecod - Czw 11 Paź, 2007 09:40 i co ? sprawa ucichla?BABCIA - Wto 30 Paź, 2007 18:43 w związku z tym że pan się nie wywiązał sprawa trafiła do biura konsumenta oni dalej sprawe skierują do sądu i to niestety troche potrwadomeztoz - Śro 31 Paź, 2007 23:46 warto sie w to dalej bawic?