CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
kiciper - Czw 30 Paź, 2008 06:44 a ja nie nawidze jak ludzie wychodza z psem a on sra na chodniku lub na trawniku...
masz psa to po nim posprzataj a nie wszedzie nasrane... czasami jak widze jak taki pies sra to mam ochote tak sie zesrac przy jego wlascicielu i powiedziec co pies sra na trawniku to ja nie moge. A jak na wiosne zejdzie snieg z chodnikow trawnikow to jest jeden wielki gnoj!!!Dzejms - Czw 30 Paź, 2008 21:06
kiciper napisał/a:
a ja nie nawidze jak ludzie wychodza z psem a on ***cenzura*** na chodniku lub na trawniku...
masz psa to po nim posprzataj a nie wszedzie ***cenzura***... czasami jak widze jak taki pies ***cenzura*** to mam ochote tak sie ***cenzura*** przy jego wlascicielu i powiedziec co pies ***cenzura*** na trawniku to ja nie moge. A jak na wiosne zejdzie snieg z chodnikow trawnikow to jest jeden wielki gnoj!!!
dokładnie mam to samo domeztoz - Czw 30 Paź, 2008 22:29 mam psa i po prostu jak on s ra na trawniuku to dumnie patrze(z wyrazem twarzy mowiacym 'i co teraz?') ludziom w twarz.
bamc - Czw 30 Paź, 2008 22:56 Ty to masz nas rane w glowie no. 10 - Pią 31 Paź, 2008 10:59 denerwuje mnie cs na laptopie z vista. A co do psow to kupcie sobie chiuaue(czy jak to tam sie pisze) z prostej przyczyny:
Masz normalnego psa np owczarka, ktoren nakupka Ci na dywan, tykasz mu nos do kaki i bijesz po tylku to pies se mysli "acha,nie powinienem tu kupkac" a jak zrobisz tak z chiuauą to se pomysli "acha,nie powinienem juz wogole kupkac" - i dlatego wlasnie tak sie trzęsąritarded l. - Pią 31 Paź, 2008 11:48 hehhe jeff dunham. mnie wkurza , jak w sobote o 7 rano podjezdza smieciarka do sasiada.Sinecod - Pią 31 Paź, 2008 12:16 a mnie Ci wszyscy z puszkami co chca pieniadze na jakies szpitale, orkiestry i inne ***cenzura***!no. 10 - Śro 05 Lis, 2008 23:32 baba mi narzeka jak czesc powiem jakiejs kolezance a do niej dzwonia jakies patafiany, niby koledzy co to chca sie spotkac na piwko pogadac, a i tak wiadomo co im ***cenzura*** w glowie lata, tak mnie to ***cenzura*** ze krew mnie zalewa. wnerwia mnie tez to ze mi pear doll'i jak to nie kocha itp a fochy ma o damski chj , wpienia mnie moja baba :Odomeztoz - Śro 05 Lis, 2008 23:37
no. 10 napisał/a:
baba mi narzeka jak czesc powiem jakiejs kolezance a do niej dzwonia jakies patafiany, niby koledzy co to chca sie spotkac na piwko pogadac, a i tak wiadomo co im ***cenzura*** w glowie lata, tak mnie to ***cenzura*** ze krew mnie zalewa. wnerwia mnie tez to ze mi pear doll'i jak to nie kocha itp a fochy ma o damski chj , wpienia mnie moja baba :O
hahahahahahahahah potwierdzam. (nie ze mnie tez wpienia jego baba)kiciper - Czw 06 Lis, 2008 06:44 wow to mnie tez irytuje... a teraz chyba przyjedzie ciotka... wszystkiego sie czepia i do tego to jeszcze moja wina ble ble ble...