CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
bukers - Nie 18 Cze, 2006 19:58 Ciasteczkowy nie musi trenować, bo się PRO urodził i wszsytko umie
p.s.
tylko czasem mu nie wychodzi $w!ezak - Czw 22 Cze, 2006 22:00 Jeszcze ja sie nie ujawniłem a tyle już tutaj gram http://img370.imageshack....606220975gp.jpgmOrb - Pon 26 Cze, 2006 21:18 Ja w Trasie na enTrance do bydzi:
buzi buzi buzi RadukE - Wto 27 Cze, 2006 01:22 hyhyhhy troche inaczej sobie niektorych wyobrazalem <lol> :P wrazenie na mnie zrobila miedzy innymi olka taka mloda i juz taka fajna kobieta hyhy pozdrowienia dla niej jak i dla reszty znalazlem kilka pokemonow u siebie na kompie sami zobaczcie
n/c a teraz chowam sie do mojego loza i nie wychodze do poki sprawa nie ucichnie ^^WEGier - Wto 27 Cze, 2006 12:54 skoro już prawie wszyscy się ujawnili to wypadałoby zrobić to samo. Nie miałem żadnych normalnych zdjęć, znalazłem tylko jakieś stare z mojej byłej knajpy. Na zdjęciu ktoś mnie uwiecznił z moim ulubionym zajęciem - czyli fajcenie i oglądnie TV (cudem nie uwieczniło się zawartość stolika bo akurat ta zawartość stała na barze).
jak znajde coś aktualniejszego to zarzucę ...brzyyydddaaaaalllllllBABCIA - Śro 28 Cze, 2006 00:58 a to teraz zamiast schabowych musze robić
Anonymous - Śro 28 Cze, 2006 16:47 a ja dam bez paszczy moze wkrotce jak pojde do fryzjera
mam podobna gitarke tylko ze ephiphone'a i czarna lol ale za to widze ze masz niezly panel efektow rotflAnonymous - Śro 28 Cze, 2006 18:33 no zdjecie robione jakies poltora roku temu wiec juz nieaktualne, teraz mam fendera strata usa i wzmacniacz tez sie zmienil na fender HotRod DeVille, a efekt to POD xt ze sterownikiem Behringera sory za oftopa
Fajnie ze jest tu jeszcze jakis gitarzysta psychic - Śro 28 Cze, 2006 18:34 no juz kilku jest tych gitarzystow moze zespol bydziowy zalozymy? rotfl