CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja - co dodać do mapcyklu?
qBert - Pon 29 Paź, 2007 00:47 i widzisz, ten post jest kwintesencją tego co ja cały czas piszę. NIE DOTYKAĆ MC! Zwalicie i takie sytuacje będą nagminne. Ciągle gadacie że nudno itd. A później takie kwiatki. A to wyjątek nie jest...opar - Pon 29 Paź, 2007 07:34 dlatego ja mam marzenia związane z MC, żeby dodać :
de_piranesi - kwestia przyzwyczajenia - dla mnie dobra mapa
de_suntower - j/w
Uczulony` - Pon 29 Paź, 2007 07:56
qBert napisał/a:
N0W!k napisał/a:
ja proponuje mapke dosc malo znana ale fajan
de_italy malo osob sie z nia spotkalo...
ta mapa jest w MC tylko że dzięki bogu nikt nie votuje na nią...
nie nie ma tej mapy
suntower jak najbardziejno. 10 - Pon 29 Paź, 2007 08:16 http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6218WEGier - Pon 29 Paź, 2007 09:17 od tego jest votemap że mogą być wszystkie mapy jakie tylko teeczka jest w stanie porobić strefy ale czy zostaną wybrane? hmmm raczej nie. Kiedyś z Riderem agitowaliśmy przez 2 H żeby wybrali forge ... zapomnijcie
Moje zdanie : jak najwięcej newsów w MC - może się kiedyś w końcu zbiorą ludzie (czyt. wegier i inni) co lubią piranessi, forge i inne NIEstandardySinecod - Pon 29 Paź, 2007 10:12 wengierku kochany ja jestem z toba kazda nowa mapa - ma moje poparcie !Aqq - Pon 29 Paź, 2007 10:31
Sinecod napisał/a:
wengierku kochany ja jestem z toba kazda nowa mapa - ma moje poparcie !
i moje równiez, de_forge nie jest wspaniałą mapą druga gorsza albo lepsza strona cbble a tu chodzi o coś co jest na prawde nowe, co by się mogło podobać dlatego też trzeba co jakis czas dodac cos nowego i zobaczyc do czego z innych standardow bedą najchętniej wracać userzy serwera, jezeli daloby się w miare dobrze zrobic strefy to dlaczego nie ? czy inną alternatywą nie byłoby dogadanie się z administratorami innych serwerow TP ktorzy maja nowe czy tez standardowe mapy juz podzielone strafami a ktore nie są grane u nas i zeby mozna bylo je zagonić do nas to nie byloby problemu z robieniem stref i tym bardziej dodawaniem nowych map chyba ze jest to dyshonor dla serwera takie wyjście(tylko pytam bo generalnie pozniej moze wyjsc tak ze narzucam swoje przemyslenia ), bo chyba nigdy nie było tutaj wykonane albo też każdy serwer ma swoje strefy inne wyznaczniki gry jak to z tym jest u nas ?domeztoz - Pon 29 Paź, 2007 10:47 ja na forge glosuje jak cusadaxdk - Pon 29 Paź, 2007 11:07 Ten temat sie ciągnie i ciągnie. Niech ktoś z h@ napisze czy dodanie jakiejkolwiek mapy jest mozliwe. Dyskusja toczy sie o wszystkim i o niczym.
Temat jest z Kwietnia 2006, chyba każdy juz zdarzył tu wypowiedzec sie. Jezeli dodanie mapy jest mozliwe to dajcie jakies typy i Głosowanie. Najlepiej było by żeby głosowanie zorganizował jeden z h@.neverling~ - Pon 29 Paź, 2007 11:21 LUDZIE DODAJEMY MAPY TYPU ASAULT 2006 czy inne i serwer jest posty ! GRAJCIE A NIE MARUDZICIE ! JAK JUZ DODAJEMY TO NIE ASAULT231873 czy DUST321 tylko juz naprawde cos fajnego. A mapy ktore zostaly wymienione typu : italy, survivor, vertigo itd. sa w MC tylko ze nikt ich nie gra.