CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Admin roku 2007 vol.2
MIKAS - Pon 12 Lis, 2007 16:22
WEGier napisał/a:
o <autocenzura> ! ! ! !
i jeszcze teraz zima przyszła!! pieeeknie się urządziłem
PS dziękuję wszystkim za głosy i ogólnie za udział .... mam nadzieję że niektórzy się nie poczuli urażeni .... dla osób poza pudłem załatwiłem zdjęcie z expremierem
PS2 zdjęcie postaram się wrzucić w najbliższym czasie ... bo będę miał odwiedziny starego kumpla - a z nim takie rzeczy są na porządku dziennym
Nawet dobrze,ze przyszla zima...
Platki sniegu beda dobrze sie komponowac w zgraniu z pewnymi czesciami ciala P-C P-K - Pon 12 Lis, 2007 18:49
MIKAS napisał/a:
WEGier napisał/a:
o <autocenzura> ! ! ! !
i jeszcze teraz zima przyszła!! pieeeknie się urządziłem
PS dziękuję wszystkim za głosy i ogólnie za udział .... mam nadzieję że niektórzy się nie poczuli urażeni .... dla osób poza pudłem załatwiłem zdjęcie z expremierem
PS2 zdjęcie postaram się wrzucić w najbliższym czasie ... bo będę miał odwiedziny starego kumpla - a z nim takie rzeczy są na porządku dziennym
Nawet dobrze,ze przyszla zima...
Platki sniegu beda dobrze sie komponowac w zgraniu z pewnymi czesciami ciala
buahahaha. One są chyba za duże na taką kompozycję .domeztoz - Pon 12 Lis, 2007 23:35 wegier na dole jest tak obfity jak Ali GN0W!k - Pon 12 Lis, 2007 23:54
domeztoz napisał/a:
wegier na dole jest tak obfity jak Ali G
nie pytam sie skad wiesz domeztoz - Wto 13 Lis, 2007 00:26
N0W!k napisał/a:
domeztoz napisał/a:
wegier na dole jest tak obfity jak Ali G
nie pytam sie skad wiesz
a to nie WEGier gral w 'Ali G' glowna role??P-C P-K - Wto 13 Lis, 2007 08:41 No tak, z japy podobny WEGier - Wto 13 Lis, 2007 09:03 tiaaaa jak się podniecam to maszeruję na jedną nogę jak gestapo "na sztywno"qBert - Wto 13 Lis, 2007 17:49 imho close bo już zbędny offtop i nabijanie postów się zrobił...