CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Pierwszy śnieg :D
molti - Pon 12 Lis, 2007 15:42
oLKa napisał/a:
a w warszawie pada śnieg! jejeje
to jak tylko wyzdrowieje to idę ulepić baUwana o ile będzie jeszcze z czego
Chyba nie bedzie z czego bo juz 3 godzine pada a na chodnikach go nie widac oLKa - Pon 12 Lis, 2007 15:54 no właśnie ;/ Przestał padać a jedyne co jest to lekka warstwa na trawnikach ...qBert - Pon 12 Lis, 2007 16:50 znów pada olka adaxdk - Pon 12 Lis, 2007 18:43 ... a ja właśnie wychodząc z uczelnie fiknąłem koziołka na schodach, wiadomo jaka była reakcja znajomych ..^^
Fiknąłem przez to że od, może, godziny pada u nas deszcz?? mżawka coś z nieba. I jest cholernie ślisko na płytkach ...
I teraz mnie plecy #(@*&%@*(#*$. Ale nie ma tego złebo co by na dobre nie wyszło, nie musiałem autobusami sie targać
A Śniegu nie ma
Juz sie nie moge go doczekać N0W!k - Pon 12 Lis, 2007 20:00
Puma napisał/a:
Nowik ja za takie coś bym Cię pobiła
Jak bys mnie zlapala Puma - Pon 12 Lis, 2007 20:05 Sam byś przyszedł
UU biedny Dzastin okład z ... i przejdzie adaxdk - Wto 13 Lis, 2007 07:23 hehe wstałem wcześnie rano, patrze za okno a tam biało
Nareszcie, zeby tylko sie utrzymał
opar - Wto 13 Lis, 2007 07:37 U mnie wczoraj padało... w sumie jakies 3-4 h nieprzerwalnie, ale nic z tego nie zostało
... teraz patrze przez okno i też pada .. ale jakies małe g...., więc pewnie nie uda mi się ulepić bałwanki adaxdk - Wto 13 Lis, 2007 07:47 a ja to chyba ide do lodówki chowa, tak na wszelki ...opar - Wto 13 Lis, 2007 07:53 NO DOBRA, a teraz jeszcze małe pytanko do ogółu, a w szczególności tych którzy jeżdzą na nartach bądź desce:
-jesteście regular czy goofy ja regular
- carwingi, pół carwingi, czy moze "old style" sprzęt, czyli dobre deski o odpowiedniej długości
Ja zaczynałem na zwykłych dechach, wiec mam nawyki jazdy w starym stylu: kijek góra dół (w skrócie )... Na typowych carwingach - mocno wcietych -jeździłem moze 2 dni łącznie i w sumie fajnie się śmiga pod warunkiem, że cała szerokość stoq jest twoja nawyk 3mania kolana w kolanie przy carwingach bardzo przeszkadzał,bo mi narty najeżdzały na siebie pół carwingów nie próbowałem ...