To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Typerek

Moras - Pon 16 Cze, 2008 22:31

jednym słowem padaka, ale gdzies juz widzialem takie kopanie pilki na turnieju (?xD)
bamc - Pon 16 Cze, 2008 22:51

krzynówek i wasilewski to boty nie wiem co oni jeszcze w kadrze robią :< a łobodziński ? ło maj gad!
qBert - Pon 16 Cze, 2008 23:12

łobodziński to jest mistrz dośrodkowań! a dzisiaj krzynówek postanowił mu dorównać... beka jest i tyle. szkoda że taką siarę zrobili nam w europie. wstyd teraz gdzieś za granice pojechać :P
WOJTAS - Pon 16 Cze, 2008 23:25

boruc i smolarek pokazali na co ich stac ;] reszta to tylko i wylacznie do saniporu sie nadaje imo.... :x

(gdyby naszym siadlo 3:1 jak nic ... a gdyby nie boruc to 0:5 ...)

qBert - Pon 16 Cze, 2008 23:28

smolarek? Chyba oglądałem inne euro niż Ty :P
WOJTAS - Pon 16 Cze, 2008 23:45

to w takim razie chyba ja za duzo wypilem albo ostatnie 3/4 akcje to byly jakies chalucynacje xD
siatkarz - Wto 17 Cze, 2008 01:10

smolarek byl dobry do krecenia masla ;p

nie bylo rasiaka i nie ma na kogo zwalic :P (a czasem drewniak nie stzrelil chorwatom 2 bramek? ehh )

moj brat mowil ze pazdan bramke strzeli... szkoda ze nie dostal szansy :P haha

domeztoz - Wto 17 Cze, 2008 06:33

Polska juz tak ma... dostanie sie na me albo na ms i mega orgazm w kraju a jak zaczynaja sie mecze o wyjscie z grupy to naszym siada psycha... bo sie za bardzo podjarali ze mi sie udalo zalapac na taka impreze :hahaha:
x0x - Wto 17 Cze, 2008 07:14

RazeL napisał/a:
boruc i smolarek pokazali na co ich stac ;] reszta to tylko i wylacznie do saniporu sie nadaje imo.... :x

(gdyby naszym siadlo 3:1 jak nic ... a gdyby nie boruc to 0:5 ...)

a Roger i Saganowski ?? Sagan biegał i walczył za 3, a Roger nie muszę mówić

Viper - Wto 17 Cze, 2008 09:57

No saganowski wykazywał się, Smolarek chyba odzyskał wiarę w swoje umiejętności, Roger solidnie, ale jeszcze nie tak błyskotliwie jak np z niemcami, dziękujmy bogu za Boruca, Krzynówek lewandowski nogi w imadło ido prostowania, Wawrzyniak boże chroń królową, Zahorski sądziłem ze powalczy, jak najwyższ polak powinen głową troche powalczyćw polu ale ak jak szybko wszedł na boisko równie szybko zgasł. Generalnie Beenhakker jest bardziej siwy niż przed mistrzostwami, a dziennikarze robią ciekawe podchody i prowakacje na konferencjach prasowych.