CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Mecz z serwerem niezgody: admini vs. admini
adaxdk - Wto 16 Wrz, 2008 17:51
no. 10 napisał/a:
spalony moze i sie nie zgłaszał,ale sie go przekona
wierzysz w cuda ?Szczubel - Wto 16 Wrz, 2008 18:17
adaxdk napisał/a:
spalony moze i sie nie zgłaszał,ale sie go przekona
adaxdk napisał/a:
raczej nie ma szans ...aa juz zkumałem foxiu
btw. ja tez sie zgłaszam foXx - Wto 16 Wrz, 2008 18:44
x0x :p napisał/a:
Optymalny skład do wybrania według mnie spalony, dmz,mks,szefo,never,razel,rdk,uczulony,potek,rzr, rolassss
kanker? nie jest adminem
lonek? ++
yahu? przeciez tez gra u nas
boss? wybralbym go zamiast niektorych co podal x0x
kodik? tez sporo pyka na bydzi
wisnia? tez nie widze przeciwwskazanpotek - Wto 16 Wrz, 2008 18:47 x0x ja rezygnuje, nie mam czsu w tygodniu tylko weekendy , a mecz pewnie będzie w tygodniu więc nie dam rady x0x - Wto 16 Wrz, 2008 18:59
foXx napisał/a:
x0x :p napisał/a:
Optymalny skład do wybrania według mnie spalony, dmz,mks,szefo,never,razel,rdk,uczulony,potek,rzr, rolassss
kanker? nie jest adminem
lonek? ++
yahu? przeciez tez gra u nas
boss? wybralbym go zamiast niektorych co podal x0x
kodik? tez sporo pyka na bydzi
wisnia? tez nie widze przeciwwskazan
ok ale czy np. kanker się znowu zgodzi, a reszty nie widzę na serwie\forum więc może dlatego nasz 2 osobowa komisja pominęła ich. CIebie też pominąłem niechcący bamc - Wto 16 Wrz, 2008 19:32 pss ;dSinecod - Wto 16 Wrz, 2008 19:47
Cytat:
pss ;d
nom znowu nas nie wezma ritarded l. - Wto 16 Wrz, 2008 19:57 +napletMIKAS - Wto 16 Wrz, 2008 20:33 ja rowniez moge zagrac, ale jak bedzie inny chetny to looz.Moras - Wto 16 Wrz, 2008 21:03 dla wszystkich, ktorzy jeszcze nie wiedza na czym to polega to przypomne.. ze sa to mecze tylko i wyłącznie 4fun!! nie chodzi tu o to zeby wybrac pro skillorow z b1 zeby nakopali innym, tylko zeby sie dobrze bawic.. wiec jezeli jest wiecej chetnych niz miejsc, to po prostu zrobic losowanie i juz.